Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi membri în Consiliile de Administraţie ale RADET şi RATC. Printre ei, şi un consilier al primarului, dar şi un inspector ISJ. Ce indemnizaţii vor primi? (documente)

ro

21 Apr, 2017 00:00 4395 Marime text
Comisia de specialitate nr. 3 a Consiliului Local, pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement, a încuviinţat, în şedinţa de ieri, noi numiri în Consiliile de Administraţie ale RATC, RADET şi RAEDPP. Numirile efective vor intra în vigoare după ce vor primi votul consilierilor municipali în şedinţa de CL Constanţa de la sfârşitul lunii aprilie.

Consilierul primarului Constanţei, Cristian Fuior, şi cel al directorului general al RATC, Bogdan Nicolae Niţă, au fost nominalizaţi, ieri, ca membri interimari în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa. Indemnizaţia membrilor CA al RATC este de 2.000 de lei pe lună.
 
De asemenea, fostul „general“ - şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Răducu Popescu face parte din Consiliul de Administraţie al RADET. Popescu va încasa 4.500 de lei, indemnizaţia lunară, ca şi ceilalţi membri ai CA-ului RADET.
 
La RAEDPP a fost redus numărul membrilor CA-ului de la şapte la cinci, după ce o parte dintre mandate au încetat. Indemnizaţia membrilor CA-ului RAEDPP este de 2.000 de lei pe lună.

Alte proiecte aflate în vizorul consilierilor locali

Tot ieri s-a întrunit şi Comisia nr. 5, pentru administraţie publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului, pentru a discuta mai multe propuneri iniţiate de către primarul Decebal Făgădău şi care vor intra pe ordinea de zi a şedinţei CLM de luna aceasta.
 
Alte subiecte discutate de membrii celor două comisii au vizat un proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru închirierea a două spaţii administrative în care să îşi desfăşoare activitatea compartimente din cadrul Primăriei municipiului Constanţa, dar şi privind aprobarea situaţiilor financiare ale RAEDPP, rezultatul evaluării anuale a managerului Muzeului de Artă Populară Constanţa sau aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa şi a componenţei comisiei de evaluare şi de soluţionare a contestaţiilor.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii