Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuințe ANL vor fi construite la Cumpăna. În ce zonă vor fi ridicate acestea (galerie foto)

ro

06 Sep, 2017 19:33 3686 Marime text
Comuna Cumpăna a fost inclusă în lista de finanțare aferentă programului de construcții locuințe pentru tineri, etapă a treia, destinate închirierii ( ANL ) în anul 2017, a obiectivului de investiție situat în Str. Vasile Parvan, nr. 1E ( lângă blocurile ANL costruite în etapă a două) cu suprafața de teren de 5600 mp, regim de înălțime S+P+3E și 64 de unități locative, în vederea demarării investiției. 

 Astăzi 6. 09. 2017, primarul comunei ec Mariana Gâju, s-a întâlnit cu echipă formată din reprezentanți ANL – București și proiectanți pentru a stabilii ultimele detalii necesare demarării acestei lucrări. 
 
Următoarea etapă constă în predarea terenului, reactualizarea studiului de fezabilitate și demararea procedurilor de licitaie de către ANL – București în vederea stabilirii constructorului ce va realiza aceste 64 de unități locative. 

Dacă lucrurile decurg normal, lucrările pentru construcția acestor locuințe vor începe în anul 2018. 
 
Reprezentanții Primăriei Cumpăna reamintesc că acest program prevede construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (ordonator principal de credite), prin Agenția Națională pentru Locuințe (ordonator secundar de credite) are în vedere realizarea de locuințe destinate tinerilor ale căror venituri nu le permit accesul la o locuința în condițiile pieței. 
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii