Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi facturi la căldură pe zero pentru năvodăreni

ro

22 Mar, 2012 01:36 1449 Marime text
navodari_-_extragere_Nicolae_Matei.jpgAlţi 300 de năvodăreni norocoşi au primit în data de 19 martie facturile pe zero la căldură, facturi aferente lunii februarie. Cea mai mare factură compensată de autoritatea locală a fost de 750 de lei.

La momentul înmânării acestei facilităţi a participat şi primarului Nicolae Matei. „Sunt mulţumit că un proiect de acest fel este implementat în oraşul Năvodari, pentru cetăţenii care sunt abonaţi ai sistemului centralizat de energie termică. Ideea proiectului i-a ajutat pe toţi cei care au fost deja extraşi să facă economii serioase şi lucrul acesta ne aduce un plus de mulţumire. Aşa cum le-am promis de fiecare dată năvodărenilor, voi avea grijă ca proiecte de acest fel să fie puse în aplicare în oraşul nostru, pentru ca veniturile lor lunare să nu fie serios puse în pericol din cauza majorărilor lunare la alimente sau combustibil. Nu ascund că administraţia a făcut eforturi serioase pentru a implementa proiecte locale, dar am reuşit inclusiv să menţinem în acest an preţul la gigacalorie", a declarat primarul Nicolae Matei. Primăria Năvodari va organiza la sfârşitul acestei luni o nouă extragere pentru compensarea facturilor pe luna martie şi va anunţa următorii 300 de beneficiari ai programului „Ideea mea şi norocul tău", program iniţiat de primarul oraşului, Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CONSTANTIN MARIAN 09 Apr, 2013 10:10 BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE .AM O PRIETENA CARE A FOST CASTIGAT LA CALDURA SI ANUL ACESTA SI ANU TRECUT .CUM ESTE POSIBIL CA EU SA NU CASTIG DELOC ?DE CE?VA MULTUMESC!O ZI BUNA.