Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne dorim un oraş curat, civilizat“. Ce a transmis Primăria Ovidiu locuitorilor oraşului

ro

28 Aug, 2019 00:00 1696 Marime text

Primăria Ovidiu atrage atenţia locuitorilor oraşului şi nu numai asupra acţiunilor de vandalism produse în localitate, dar şi a unor cazuri de aruncare a gunoaielor la întâmplare.

„Ne dorim un oraş curat, civilizat! Pretenţiile şi aşteptările cetăţenilor pentru administraţia locală trebuie să fie ridicate, pentru că aşa este normal! Ne confruntăm zilnic cu acte de vandalism, cu mizerie făcută de cetăţeni pe domeniul public şi este greu să oferim cetăţenilor imaginea pe care toţi ne-o dorim!”, au transmis reprezentanţii primăriei.

În urmă cu câteva zile, Primăria Ovidiu a făcut precizări, în urma discuţiilor şi întrebărilor apărute în spaţiul public, cu privire la gestionarea serviciilor de salubrizare de pe raza UAT Ovidiu, legate de modul în care Primăria poate interveni în remedierea acestor probleme. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de aceste neconcordanţe în funcţionare (dar care nu ţin de neglijenţă sau nepăsarea administraţiei publice locale) şi asigurăm locuitorii oraşului că facem toate demersurile legale necesare îmbunătăţirii acestor servicii”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Ovidiu.

Sursa foto: Facebook / Primăria Ovidiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii