Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea caută oferte de preț pentru reparația mobilierului urban din Constanța

ro

27 May, 2021 00:00 2001 Marime text
  • Primăria Constanța solicită preț pentru a repara mobilierul urban

Primăria Constanța a publicat un anunț de consultare a pieței privind determinarea valorii estimate pentru „Lucrări de reparații mobilier urban”

Este vorba de următoarele lucrări:
  • 45420000-7 – lucrări de tâmplărie și dulgherie;
  • 45442100 – lucrări de vopsire;
  • 45453000 – lucrări de reparatii generale si de renovare;

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze serviciul de „lucrări de reparații mobilier urban”. Achiziţia lucrărilor se impune în scopul realizării unui ambient plăcut al oraşului, pentru menţinerea imaginii Constanței, de municipiu curat si îngrijit, oraş turistic, port la Marea Neagră.

Beneficiul anticipat pe termen scurt îl constituie exploatarea în condiții de siguranță a mobilierului urban amplasat în municipiul Constanța. Beneficiul anticipat pe termen lung îl constituie exploatarea în condiții de durată, care să faciliteze reducerea cheltuielilor datorată lucrărilor de întreținere corespunzătoare, fără a afecta siguranța în exploatare.

Beneficiile așteptate vizează și efectul pozitiv asupra utilizatorilor, siguranța și sănătatea populației, precum și menținerea unui mediu plăcut și curat, concluzionând cu îmbunătățirea condițiilor de viață ale localnicilor și a turiștilor.

Se solicită propuneri de preț pe unitate de măsură pentru fiecare tip de operațiune /lucrare. Propunerea financiară va fi structurată și transmisă la adresa cristina.grosu@primaria-constanta.ro.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241-488.175. Data limită pentru transmiterea ofertelor este 11 iunie 2021
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii