Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mormântul Hypogeu, Edificiul Roman cu Mozaic, Cetatea Carsium, din nou în atenția consilierilor județeni. Se aprobă demolarea anexelor Teatrului de Vară din Mamaia

ro

26 Jun, 2017 00:00 6123 Marime text
O nouă ședință de Consiliu Județean are loc pe data de 30.06.2017. Aleșii județeni au de aprobat un proiect de hotărâre privind exprimarea acordului privind însușirea în patrimoniul Unității Administrativ-Teritoriale Oraș Techirghiol a investițiilor realizate aici în cadrul proiectului „Reabilitarea și modernizarea de drumuri în stațiunea Techirghiol“.
 
Consilierii aprobă și modificarea Hotărârii nr. 306/2016 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium (Hârșova)“, precum și a indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului Pictat Hypogeu“.
 
Un alt proiect vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic“. Totodată, aleșii județeni decid vineri prin vot închiderea serviciului social cu cazare, respectiv a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Năvodari, aflat în subordinea DGASPC Constanța, și vor modifica Anexa nr. 1 la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 228/17.08.2016 privind desemnarea administratorului special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța în cadrul procedurii speciale de insolvență.
 
De asemenea, consilierii vor vota trecerea anexelor C3 și C4 ale imobilului Teatrul de Vară Mamaia din domeniul public al județului Constanța în domeniul privat al județului Constanța și desființarea acestora prin demolare, dar și modificarea tarifelor de utilizare temporară a spațiilor Pavilionului Expozițional Constanța, imobil aflat în proprietatea publică a Județului Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii