Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Iată ce posturi sunt schimbate! (document)

ro

30 Jul, 2018 00:00 2109 Marime text
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța va modifica statul de funcții al unității spitalicești, în urma aprobării în ședința de Consiliu Local Municipal a proiectului de hotărâre cu privire la acest aspect.
 
Având în vedere Legea nr. 95 din 2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare, Legea-cadru nr. 153 din 2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, Legea 53 din 2003 privind Codul Muncii, H.G. nr. 286 din 2011 privind aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale și a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, Ordinul nr. 1470 din 2011 pentru aprobarea criteriilor privind angajarea și promovarea în funcții, grade și trepte profesionale a personalului contractual din unitățile sanitare publice din sectorul sanitar emis de Ministerul Sănătății, Ordinul nr. 869 din 2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a  posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi, s-a hotărât efectuarea mai multor modificări în statul de funcții al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.
 
Astfel, se transformă un post de asistent medical de la Secția clinică boli infecțioase copii în asistent medical principal, urmare a promovării examenului de grad principal; se transformă un post de asistent medical debutant de la Compartimentul de boli infecțioase HIV/SIDA și îngrijiri paliative, în asistent medical, urmare a promovării examenului organizat în data de 27.06.2018, se transformă un post vacant de economist IA din cadrul Compartimentului financiar-contabilitate în economist II, se transformă un post vacant de economist IA din cadrul Compartimentului achiziții publice și contractare în economist I, se transformă un post de asistent medical debutant de la Cabinet boli infecțioase (vaccinare antirabică și alte imunizări), în asistent medical, urmare a promovării examenului organizat la data de 27 iunie.
 
De asemenea, se ocupă prin concurs 23 de posturi vacante și temporar vacante: un post de medic specialist anestezie și terapie intensivă, 6 posturi de asistent medical, 7 posturi de îngrijitoare, 4 posturi de infirmieră, 1 post de biolog principal, 1 post de economist II, șef serviciu, economist IA gr. II din cadrul Serviciului RUNOS-RP, un post de economist I.
 
Se menține utilizarea a 265 de posturi în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, din care trei funcții de conducere - Comitet director, 33 de medici, 10 posturi personal medical superior, 112 posturi personal superior și mediu sanitar, 82 de posturi personal auxiliar sanitar, 2 posturi alt personal cu studii superioare managementul calității, 17 posturi TESA, 6 posturi muncitori.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii