Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milioane de lei pentru reabilitarea spaţiilor verzi din Medgidia

ro

18 Apr, 2012 01:08 3303 Marime text
milioane de lei pentru reabilitarea spatiilor verzi din medgidia 86502 364748
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emy 18 Apr, 2012 18:39 A mai ramas cineva din primarie care sa nu fie inclus in acest program ????????????????????? Se vede treaba ca vrei sa imparti raspunderea pe mai multe persoane,asta ca sa derutezi eventualele cercetari in folosirea banilor europeni. Ai uitat sa-ti mai pui si familia. Dar unde este TRICELE,nu el este administratorul orasului ????? Paun ce face ??? Rusinica Domnule Primar.Este prea tarziu. Si inca o problema : Am vazut ca deja au inceput lucrarile in parcul "1 Mai"(sapaturi si toate cele) Intrebare: Ce rost mai are licitatia???
  • doina 18 Apr, 2012 09:47 Marean face rost de bani pentru campanie ! Iordache, ce solutii ai gasit pentru blocurile P si M de la Orasul Nou?! Te-ai gandit ca oamenii aceia pot ramane fara locuinte, sau ca s-ar putea intampla o nenorocire? Acestea sunt probleme ce trebiue rezolvate cat mai curand dar dupa cate ai facut tu in cei 4 ani nu credem ca vei face ceva in privinta asta. Tu esti ca si caruta , cu cat este mai goala cu atat face mai mult zgomot si tu faci numai zgomot.
  • medgidian tradat 18 Apr, 2012 09:39 Am fost mintit si tradat,nu ma mai las mintit si tradat inca o data. Ne minte cu acest proiect inca de acum 4 ani. Cata inconstienta poti avea sa minti medgidienii cu proiecte inainte de alegerile locale? ne-ai tinut in mizerie 4 ani si acum te spargi in proiecte? De ce nu ai facut nimic pana acum? Sa-ti fie rusine ca si-n al 12-lea ceas ne minti. Grabesti acum proiectele pt. ca ai nevoie de bani in campanie? Sa-ti fie rusine!Tu chiar ne crezi retardati? NU TE MAI VREM,indiferent ce ai mai face! DESTUL! Pleaca mincinosule! cel mai mare mincinos
  • vera 18 Apr, 2012 08:31 Tot intr-o pacaleala o tine acest primar, ne-am saturat de el si promisiunile lui, noi vrem locuri de munca si dezvoltarea orasului.
  • din public 18 Apr, 2012 07:54 daca toti cei enumerati mai sus, ar lua sapa si ar cobori pe"tarla", banii europeni(care sunt destul de multi,pentru spatii verzi) ar putea fi folositi in alta parte:canalizarile miros, blocurile sunt neizolate termic,etc.;asta(iordache) ar vrea "proiecte" cu bani europeni si pentru legatul sireturilor la pantofi.
  • Jeny 18 Apr, 2012 06:20 Milioane de minciuni se aloca medgidienulor in perioada de precampanie si urmeaza cea de campanie de catre Iordache. Pregatitiva medgidieni de minciuni pe banda rulanta !!!