Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milioane de lei pentru reabilitarea spaţiilor verzi din Medgidia

ro

18 Apr, 2012 01:08 3281 Marime text
Medgidia_spatii_verzi.jpgSpaţiile verzi adiacente blocurilor şi parcurile din municipiul Medgidia vor fi reabilitate cu fonduri europene în perioada următoare

Primăria Medgidia organizează licitaţie publică pentru realizarea de lucrări de reabilitare a infrastructurii de spatii verzi şi parcuri în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Reabilitare/modernizare spaţii verzi şi parcuri în municipiul Medgidia". Valoarea contractului este de 8.897.210 lei şi constă în refacerea spatiilor verzi adiacente blocurilor din zona de Nord şi Vest a Municipiului Medgidia, dar şi a celor aferente următoarelor zone de recreare: Parc Nord - în suprafaţă de 11.088 metri pătraţi, Parc 1 Mai - în suprafaţă de 81.551,42 metri pătraţi, Parc Oraşul Nou - în suprafaţă de 4.555 metri pătraţi, Parc Mihai Bravu - în suprafaţă de 1.193 metri pătraţi. Agenţii economici interesaţi de lucrare pot depune oferte până pe data de 27 aprilie, ora 9.00, urmând ca în aceeaşi zi, la ora 11.00, să fie deschise ofertele. Personale cu funcţii de decizie cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Marian Iordache - primarul oraşului Medgidia, Petrică Sorin Tuţuianu - viceprimar, Valeria Nichitus - Direcţia Urbanism şi Investiţii, Rodica Pătraşcu - inspector superior Serviciu Buget- Contabilitate, Cristina Pascu - consilier Birou Programe Europene, Simona Presada - consilier juridic BJCA, Florica Eftimi - referent specialitate Compartiment Tehnic-Investiţii, Mariana Chiriac - referent superior Serviciu Buget-Contabilitate, Iuliana Niţu - inspector Birou Programe Europene, Nesrin Geafar - şef BJCA, Florica Chiriţă - referent specialitate Compartiment Tehnic-Investiţii, Gabriela Herghelegiu - şef Birou Achiziţii Publice, Iuliana Fediuc - referent superior Birou Achiziţii Publice, Nicoleta Baroncea - inspector Birou Achiziţii Publice, Luminiţa Ivan - director economic, Lelia Mihai - CFP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emy 18 Apr, 2012 18:39 A mai ramas cineva din primarie care sa nu fie inclus in acest program ????????????????????? Se vede treaba ca vrei sa imparti raspunderea pe mai multe persoane,asta ca sa derutezi eventualele cercetari in folosirea banilor europeni. Ai uitat sa-ti mai pui si familia. Dar unde este TRICELE,nu el este administratorul orasului ????? Paun ce face ??? Rusinica Domnule Primar.Este prea tarziu. Si inca o problema : Am vazut ca deja au inceput lucrarile in parcul "1 Mai"(sapaturi si toate cele) Intrebare: Ce rost mai are licitatia???
  • doina 18 Apr, 2012 09:47 Marean face rost de bani pentru campanie ! Iordache, ce solutii ai gasit pentru blocurile P si M de la Orasul Nou?! Te-ai gandit ca oamenii aceia pot ramane fara locuinte, sau ca s-ar putea intampla o nenorocire? Acestea sunt probleme ce trebiue rezolvate cat mai curand dar dupa cate ai facut tu in cei 4 ani nu credem ca vei face ceva in privinta asta. Tu esti ca si caruta , cu cat este mai goala cu atat face mai mult zgomot si tu faci numai zgomot.
  • medgidian tradat 18 Apr, 2012 09:39 Am fost mintit si tradat,nu ma mai las mintit si tradat inca o data. Ne minte cu acest proiect inca de acum 4 ani. Cata inconstienta poti avea sa minti medgidienii cu proiecte inainte de alegerile locale? ne-ai tinut in mizerie 4 ani si acum te spargi in proiecte? De ce nu ai facut nimic pana acum? Sa-ti fie rusine ca si-n al 12-lea ceas ne minti. Grabesti acum proiectele pt. ca ai nevoie de bani in campanie? Sa-ti fie rusine!Tu chiar ne crezi retardati? NU TE MAI VREM,indiferent ce ai mai face! DESTUL! Pleaca mincinosule! cel mai mare mincinos
  • vera 18 Apr, 2012 08:31 Tot intr-o pacaleala o tine acest primar, ne-am saturat de el si promisiunile lui, noi vrem locuri de munca si dezvoltarea orasului.
  • din public 18 Apr, 2012 07:54 daca toti cei enumerati mai sus, ar lua sapa si ar cobori pe"tarla", banii europeni(care sunt destul de multi,pentru spatii verzi) ar putea fi folositi in alta parte:canalizarile miros, blocurile sunt neizolate termic,etc.;asta(iordache) ar vrea "proiecte" cu bani europeni si pentru legatul sireturilor la pantofi.
  • Jeny 18 Apr, 2012 06:20 Milioane de minciuni se aloca medgidienulor in perioada de precampanie si urmeaza cea de campanie de catre Iordache. Pregatitiva medgidieni de minciuni pe banda rulanta !!!