Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de luminiţe, voie bună, şi surprize La invitaţia primarului George Scupra, Moş Crăciun ajunge la copiii din Ovidiu (video)

ro

16 Nov, 2019 00:00 4165 Marime text
Copiii din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, vor avea parte, în această iarnă, de sărbători magice. Moş Crăciun a transmis tuturor copiilor şi nu numai că va ajunge la ei tocmai din Laponia, încărcat de daruri. 
 
Invitaţia i-a fost transmisă de primarul George Scupra şi, iată, moşul deja a început pregătirile pentru sărbătorile care urmează. 
„Voi ajunge la Ovidiu pe 5 decembrie, în ajunul sărbătorii lui Moş Nicolae, pentru a inaugura, la ora 17.00, Târgul de Crăciun. Acesta va fi amenajat în parcul „Poetul Ovidius“ de lângă Primăria Ovidiu. Vă invit să trăim împreună magia sărbătorii!“, a transmis Moş Crăciun.
 
Inaugurarea Târgului de Crăciun se va face sub acordul frumoaselor colinde, interpretate de Corala „Armonia“ a Arhiepiscopiei Tomisului. Alături de primarul George Scupra şi Moş Crăciun, locuitorii oraşului Ovidiu, de la mic la mare, vor da startul sărbătorilor de iarnă. Miile de luminiţe se vor aprinde în Târgul Crăciunului pe data de 5 decembrie, la ora 15.00. Un brad mare, frumos împodobit, va aduce un farmec deosebit târgului. 
 
De asemenea, în cadrul Târgului va fi amplasată şi casa lui Moş Crăciun, care va arăta exact ca cea din Laponia. Casa va include un atelier de creaţie, unde copiii, ajutaţi de spiriduşi, vor putea scrie scrisori pentru Moş Crăciun. Tot spiriduşii îi vor ajuta pe micuţi să deschidă cadourile. Împreună vor cânta colinde de iarnă, iar voia bună, distracţia şi magia vor pluti în aer. Mai mult, toţi vor putea face poze cu Moş Crăciun, în faţa şemineului. Apoi, vor primi în dar, de la Moş Crăciun şi spiriduşi, pozele făcute. În zonă vor exista un carusel şi un trenuleţ, puse, gratuit, la dispoziţia copiilor de către autoritatea publică locală. 
 
Oferta Târgului de Crăciun va fi variată: ceai, dulciuri, vata de zahăr, mere glazurate, vin fiert, dar şi multe alte produse lucrate manual, specifice sărbătorilor de iarnă. „Vă aştept la Ovidiu, în număr cât mai mare!“, a mai transmis Moş Crăciun. 
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii