Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu și-a mai adus un consilier de la partid, în cabinetul de la Consiliul Județean

ro

19 Nov, 2020 00:00 5175 Marime text
  • Președintele Consiliului Județean Constanța și-a desemnat prin dispoziție un alt consilier la cabinet, al cincilea
  • Cristina Monica Caterinici este vechi membru PNL a studiat la Universitatea Ovidius din Constanța și a fost și angajată a Parlamentului


Președintele Consiliului Județean Constanța și-a desemnat al cincilea consilier personal. Printr-o dispoziție a fost numită în funcția de consilier la cabinetul președintelui a Cristinei Monica Caterinici.

Caterinici, vechi membru PNL a studiat la Universitatea Ovidius din Constanța și a fost și angajată a Parlamentului, fiind consilier ai parlamentarilor liberali constănțeni.

Caterinici este al doilea consilier care provine din rândurile PNL, după Victor Manea, fost președinte al organizației municipale a liberalilor constănțeni și fost deputat în mandatul 2012-2016.
Vă reamintim, ceilalți consilieri ai șefului CJC, sunt Gelil Eserghep, Ionuț-Cornel Ionescu, fostul director Unifarm SA, Victor-Gheorghe Manea și Lică Gherghilescu, care-l consiliează pe șeful CJ pe probleme legate de cultură.

sursă foto: facebook


Citește și:

Gelil Eserghep, consilierul onorific al președintelui CJ Constanța, pe probleme de minorități

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu și-a făcut echipa. Și-a desemnat consilierii personali, pe administratorul județului dar și pe șeful Corpului de Control (documente)



 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii