Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestări cu invitaţi de la Ministerul Agriculturii, în Cumpăna, la aniversarea Antenei Satelor

ro

20 Nov, 2013 00:00 1456 Marime text
Localitatea Cumpăna este mâine gazda manifestărilor ocazionate de aniversarea a 22 de ani de la înfiinţarea Postului de Radio Antena Satelor. „Antena Satelor a dovedit un real interes pentru satul românesc, prin profesionalismul pus în promovarea comunităţilor rurale, atât în activităţile social-culturale, cât şi în cele dedicate agriculturii, economiei şi investiţiilor”, susţine primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.

Evenimentul va debuta la ora 11.00 cu un concurs de şah, care va avea loc în Sala de sport Victoria din localitate. Manifestările vor continua în intervalul 12.20 - 14.00 cu dezbaterea „Antena Satelor - 22 de ani în slujba ţăranului român”. Discuţiile se vor purta în sala de şedinţe din cadrul Primăriei Cumpăna.
În intervalul 15.00 - 18.00, este programat să se desfăşoare în incinta Casei de Cultură spectacolul folcloric aniversar „Antena Satelor”, sub acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară a Societăţii Române de Radiodifuziune.
Un moment la fel de special va fi cel privind vernisajul unei expoziţii pe teme etnografice, la care cei prezenţi sunt aşteptaţi să participe pe parcursul întregii manifestări.

Vor fi prezenţi în localitatea Cumpăna, alături de Primărie şi de Antena Satelor, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ai Consiliului Judeţean Constanţa, ai Instituţiei Prefectului, ai Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Constanţa, reprezentanţi ai administraţiei publice locale din judeţ, fermieri, crescători de animale şi firme cu profil economic.
Organizatorii, dar şi o serie de sponsori care s-au alăturat evenimentului, vor acorda premii pentru „Cel mai bătrân ascultător al postului de radio Antena Satelor din comuna Cumpăna”, pentru „Cel mai bun fermier din comuna Cumpăna” şi pentru „Cel mai valoros artist dobrogean”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii