Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manageri la raport Cine îi evaluează pe directorii instituţiilor de cultură din Constanţa?

ro

13 Mar, 2013 00:00 2368 Marime text
În şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Constanţa a fost aprobat proiectul privind constituirea comisiilor pentru evaluarea anuală a managerilor instituţiilor publice de cultură aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa, pentru anul 2012.
Articolul 1 al proiectului prevede că se constituie comisiile pentru evaluarea performanţelor manageriale din 2012 ale directorilor următoarelor instituţii publice de cultură aflate în subordinea CJC:

Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Theodor T. Burada”, Teatrul de Stat Constanţa şi Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa, dar şi comisia de contestaţii şi secretariatul.
Comisia de evaluare a directorului Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Theodor T. Burada” este formată din Maria Magiru, preşedinte, director al Muzeului de Artă Populară Constanţa, şi membrii Daniel Sărăcescu, conferenţiar universitar doctor în cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius” Constanţa, Irina Elena Costencu, inspector Direcţia Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC. Membru de rezervă din partea CJC este Mihaela Burlacu, din cadrul Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate CJC. Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Theodor T. Burada” este condus de Doina Voivozeanu.
În ceea ce priveşte comisia de evaluare a performanţelor manageriale ale directorului Teatrului de Copii şi Tineret Constanţa, preşedintele acesteia este Ştefan Velniciuc, profesor universitar doctor în cadrul Universităţii I.L. Caragiale Bucureşti, în timp ce membrii comisiei sunt regizorul Alice Barb şi Mihaela Burlacu, mai sus menţionată. Membru de rezervă din partea CJC este Raluca Crivineanu, inspector Direcţia Coordonare Instituţii Subordonate CJC. Amintim că directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret Constanţa este actorul Lică Gherghilescu.
Nu în ultimul rând, comisia de evaluare a directorului Teatrului de Stat Constanţa este formată din Adrian Găzdaru, preşedinte, directorul Teatrului Municipal „George Bacovia” Bacău, şi din membrii Cristian Şofron, director al Centrului Cultural pentru Unesco „Nicolae Bălcescu” şi Carmen Vasile, directorul Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC. Membru de rezervă este Irina Elena Costencu, inspector Direcţia Coordonare Instituţii Subordonate - CJC. Directorul Teatrului de Stat Constanţa este Virgil Iosif, de asemenea director al Fundaţiei „Fantasio” Constanţa.
De departe, cea mai interesantă comisie este comisia de contestaţii, din care, mai mult sau mai puţin surprinzător, nu face parte niciun om de cultură. Aceasta este formată din Eduard Gabriel Bădilă, şef Serviciu Cultură, Protocol, Organizare evenimente din cadrul CJC, Ionuţ Ţiţimeaua, director general al Direcţiei de Administraţie Publică şi Juridică - CJC, şi Felicia Tăicuţu, directorul general al Direcţiei Economico - Financiare a CJC.
Secretariatul e compus din Cătiţa Pascu, inspector în cadrul Serviciului Resurse Umana Salarizare - CJC, şi Gabriela Muşat, inspector în aceeaşi structură.
Aşa cum se specifică în proiect, evaluarea managementului va fi organizată în două etape şi anume analiza raportului final de activitate şi susţinerea acestui raport de către manager, în cadrul unui interviu.
„În urma evaluării, comisia elaborează un raport motivat asupra rezultatului obţinut de manager şi face recomandări pentru continuarea sau încetarea mandatului, respectiv reînnoirea contractului de management încheiat cu respectivul manager”, se menţionează în proiect.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii