Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„„Mamaia arată extraordinar” De la Mazăre citire, cine construieşte în staţiune încălcând legea nu va fi sancţionat

ro

18 Jun, 2013 00:00 1849 Marime text
Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a vorbit, la finalul şedinţei Consiliului Local de ieri, despre staţiunea Mamaia care, în opinia lui, „arată extraordinar”. Întrebat cum comentează declaraţiile celor care susţin că staţiunea seamănă cu un şantier, Mazăre a afirmat: „Mamaia arată extraordinar şi o s-arate în continuare extraordinar. Este singura staţiune din România care funcţionează. Faptul că se construieşte... mă bucur că se construieşte, o să se construiască în continuare. Şi obiectivele în care se bagă bani - pentru că am avut această politică mai relaxată, ca să-i lăsăm să construiască - se vor termina în vara asta sau în doi ani de zile, în loc să se termine în şapte. Şi dacă nu s-ar fi construit în Mamaia aţi fi găsit paragina pe care o vedeţi în sud sau oriunde în celelalte staţiuni în România”. Este explicaţia deja previzibilă pe care primarul Constanţei o dă ori de câte ori este întrebat despre staţiunea Mamaia, respectiv despre şantierul aflat în desfăşurare aici, în plin sezon estival.

„Faceţi cruci că se construieşte”

Mai mult, şeful administraţiei locale constănţene nici nu are de gând să-i sancţioneze în vreun fel pe cei care, deşi sezonul estival a demarat de ceva timp, nu au sistat lucrările de construcţie. „Pentru ce (n. r. sancţiuni)? Nu, nu vor fi aplicate, eu sprijin orice investiţie aici. Sunt 20.000 de oameni în staţiunea Mamaia, care câştigă aici bani pe hârtie, angajaţi. Bucuraţi-vă şi faceţi cruci că se construieşte că, dacă nu se construia, atunci n-aveam nici turism”, a subliniat Mazăre.
Potrivit legii, construcţiile în plin sezon estival sunt interzise în staţiune. Rămâne de văzut dacă alte instituţii abilitate ale statului se vor autosesiza cu privire la şantierul din Mamaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tanase 18 Jun, 2013 18:12 Domnul Primar face asemnea afirmatii deoarece ilegal nu pot construi decat apropiatii sai.Ceilalti patesc ca , BOSINCEANU GEORGE, adica sunt demolati sum steagul justitiei fluturat de domnul MAZARE.Spre exemplu dl. stoica ( S.C. PRINCESS) care pana mai deunazi tamaia prin spatele magazinului tomis , incearca sa se inalte pana la DUMNEZEU printr-o constructie ilegala .Asta pentru moment pentru ca in curand va fi pus in legalitate.Oare cine si-ar permite sa arunce banii pe o constructie ilegala care va fi demolata?
  • constantean 18 Jun, 2013 16:54 restul de legi sunt pentru prosti, adica pentru cei care platesc impozite, respecta legi si nu fac evaziune fiscala.... :)