Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Majorare de capital social la CT Bus SA. Banii vor fi utilizați pentru achiziționarea de microbuze/minibuze pentru străzile înguste din Constanța

ro

11 Dec, 2019 00:00 3564 Marime text
 
Aleşii locali municipali au aprobat în şedinţa extraordinară de ieri majorarea capitalului social al CT Bus SA Constanța, societate al cărei unic acţionar este Municipiul Constanţa. Proiectul a avut la bază şi avizele Comisiei de specialitate nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat al municipiului Constanţa, avizul Comisiei de specialitate nr. 5 pentru administraţie publică, juridică apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor libertăţilor cetăţeanului şi raportul CT BUS SA Constanţa nr.1898/09.12.2019.
 
Astfel, capitalul social al CT Bus SA se majorează cu suma de 10.000 de lei, bani ce urmează să fie viraţi de către Direcţia financiară a Primăriei municipiului Constanţa în conformitate cu sumele aprobate prin bugetul local. Banii sunt destinaţi achiziţionării de microbuze/minibuze care să opereze pe străzile din municipiul Constanta, unde nu au acces autobuzele.
 
Ulterior şedinţei de Consiliu Local Municipal, primarul Decebal Făgădău a afirmat că banii alocați CT Bus SA vor fi utilizați pentru achiziția a 18 microbuze care vor deservi două rute din municipiul Constanța. 

Prima rută este Zona industrială - cartier Inel 2- Casa de Cultură - Campusul universitar - Centrul comercial VIVO. 

Cel de-al doilea traseu este: cartier Km 5- bulevardul Aurel Vlaicu - strada Soveja- bulevardul Alexandru Lăpușneanu- Centrul comercial Tom.

Microbuzele vor fi achiziționate anul viitor şi sunt complementare actualei flote a CT Bus şi celor 41 de autobuze electrice care vor fi achiziţionate prin Ministerul Lucrărilor Publice şi Dezvoltării.  
 

Citeşte şi:

Primăria Constanţa iniţiază achiziţie directă. Proiectele de cumpărare a autobuzelor electrice bat pasul pe loc, dar toacă bani publici

Asocierea de firme a fost descalificată în etapa tehnică Licitaţia pentru autobuzele electrice care urmau să circule şi în Constanţa a fost anulată


MDRAP a lansat achiziţia publică Companii din Franţa, Turcia, Polonia şi Cehia se bat pentru autobuzele electrice care vor ajunge la Constanţa
 
Modificări. Proiectele privind achiziţia de autobuze electrice, din nou pe masa aleşilor locali constănţeni (documente)

Anul acesta, MDRAP organizează licitaţia Achiziţia autobuzelor electrice pentru municipiul Constanţa, din nou la mapa aleşilor locali! (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii