Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai sunt şapte zile până la 1 Mai Mamaia e „asaltată” de gunoaie în zona Hotelului California (galerie foto)

ro

23 Apr, 2013 00:00 2486 Marime text
Doar şapte zile. Atât mai este până la deschiderea sezonului estival. E momentul zero în care litoralul românesc începe să se trezească la viaţă. De 1 Mai, staţiunea Mamaia îşi aşteaptă turiştii, pentru ca aceştia din urmă să dea startul distracţiei. Ce îi aşteaptă, însă, atât pe constănţeni, cât şi pe turişti de 1 Mai, în staţiunea de fiţe a litoralului românesc?!?

Deşi pare greu de crezut, îi ar putea fi întâmpinaţi, pe lângă şantiere, clădiri ce par a fi abandonate şi diverse cratere în asfalt, de banalele gunoaie. Dar nu oricum, ci în cantităţi însemnate.
Pe malul lacului Siutghiol, în zona hotelurilor Scandinavia şi California, zac grămezi „impunătoare” de gunoaie care efectiv îţi iau ochii. Priveliştea este de-a dreptul dezolantă şi, invariabil, naşte întrebarea: din nesimţirea cui zac atâtea gunoaie pe malul lacului, cu doar câteva zile înainte de inaugurarea sezonului estival?
Mai sunt şapte zile până la 1 Mai! Welcome to Mamaiaaa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristinica 23 Apr, 2013 11:09 Am revenit asupra comentariului meu, cu scuzele de rigoare, am uitat ca turismul in Mamaia se poate face cu elicopterul si atunci nu e nimeni obligat sa se gandeasca la trotuare sau parcari pentru fraierii de rand, n-au decat sa stea acasa.Mamaia e statiune exclusivista pentru clubbing de fapt:))
  • cristinica 23 Apr, 2013 11:06 Pe vremuri malul lacului era o incantare, verdeata, salcii, aer curat...acum e sufocat de betoane inghesuite cu zeci de etaje de-si zic 'vile' , gunoaie si santuri in asfalt, probabil in lipsa de trotueare.A pro pos, a sesizat cineva ca in statiunea Mamaia nu exista trotuare???Daca parchezi in spatiile 'amenajate' pe strada nu ai cum ajungi la o trecere de pietoni pentru a traversa, practic nu ai pe unde sa mergi decat pe...sosea...