Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mai regină decât floarea / Doar femeia poate fi…“ Sărbătoare cu multă voie bună, pentru doamnele şi domnişoarele din Cumpăna (galerie foto)

ro

11 Mar, 2019 00:00 2229 Marime text
La Cumpăna a devenit deja o tradiţie ca Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie, să fie celebrată aşa cum se cuvine: cu flori, muzică, voie bună şi multe surprize pentru doamnele din localitate.
 
Ca în fiecare an, Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna au organizat şi în acest an o zi de neuitat pentru doamne şi domnişoare. Sala Casei de Cultura din Cumpăna a fost aranjată cu mult fast, astfel încât sărbătoritele zilei sa nu ducă lipsă de nimic, să se distreze, să uite de problemele cotidiene şi să fie tratate aşa cum se cuvine. Voia bună a fost susţinută de formaţia „Regal“ din Cumpăna alături de ansamblul folcloric „Româncuţa”. De asemenea, meniul a fost adecvat acestei zile festive.
 
„Însăşi viaţa depinde de voinţa unei singure femei: MAMA. Datorită ei deschidem ochii spre lume şi soare. Ea este căldură şi siguranţă. Mama este cea care ne face oameni, aşezând temelia caracterului nostru. Mi-am propus ca această zi sa fie un prilej de bucurie, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletele de căldura primăverii şi sper că am reuşit acest lucru. La mulţi ani fericiţi şi o primăvară frumoasă!“, a transmis primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii