Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai este o zi până la 1 Mai Vizavi de Hotel Dorna din Mamaia a „răsărit” un nou şantier (galerie foto)

ro

29 Apr, 2013 00:00 3133 Marime text
O singură zi. Atât a mai rămas până la 1 Mai, data inaugurării oficiale a sezonului estival. Este momentul zero al distracţiei în staţiunea Mamaia, linia de start la care se aliniază atât constănţenii, cât şi turiştii, în speranţa unei veri lungi şi fierbinţi.
Cu ce „bunătăţi” îi aşteaptă însă staţiunea Mamaia?!? Ei, bine, oferta este foarte bogată: de la clădiri abandonate şi şantiere în desfăşurare, la gunoaie, vegetaţie uscată şi, pe alocuri, trotuare care lipsesc cu desăvârşire.

Semnalăm, în ediţia de azi, existenţa unui nou şantier... impresionant. Pe malul Lacului Siutghiol, chiar vizavi de Hotel Dorna, se înalţă o clădire care-ţi ia ochii. Este vorba despre un şantier în lucru, un imobil cu funcţiunea de vilă turistică. Beneficiarul investiţiei este S.C. V.D.T. Construct Impex S.R.L. Proiectant general este S.C. M.C.M. Design S.R.L. Constanţa. Nu în ultimul rând, constructorul este S.C. Kigos Investment S.R.L. Potrivit panoului existent la faţa locului, autorizaţia de construire are numărul 274 şi a fost eliberată pe 7 martie 2013.
Mai este doar o zi până la 1 Mai. Welcome to Mamaiaaa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii