Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT A început ceremonia de învestire în funcția de subprefect al județului Constanța a Aurei Bozdoacă

ro

06 Feb, 2020 14:03 2611 Marime text
Învestirea în funcția de subprefect al județului Constanța, a Aurei Bozdoacă are loc, în aceste moemnte, la Instituția Prefectului Județului Constanța, în sistem de videoconferință în sala Ovală.
Sunt prezenți șefii instituțiilor deconcentrate, prefectul George Niculescu, subprefectul Șenol Ali și subprefectul investit astăzi, Aura Bozdoacă.

Aura Bozdoacă este cel de-al doilea subprefect al județului Constanța, numit în ședința de Guvern din 4 ianuarie. Bozdoacă este jurist cu o experiență de 24 de ani în domeniu și a fost propunerea PMP înaintată Guvernului României.

UPDATE 5

Aura Bozdoacă a declarat: „Numirea mea în funcție este o responsabilitate și o încununare a muncii mele de peste 20 de ani în aceasta instituție, cu rol determinant în sprijinirea autorităților locale și un rol de mediator între cetățean și instituțiile publice locale”

Noul subprefect a mulțumit totodată celor care au susținut-o și au propus-o în aceasta funcție.
UPDATE 4
În sala este prezent și Claudiu Iorga Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța și reprezentantul Partidului Mișcarea Populară, partid care a recomandat-o pentru această funcție pe Aura Bozdoacă. La finele videoconferinței, ministrul de interne, Marcel Vela le-a cerut prefecților și subprefecților sa fie vigilenți în zonele în care sunt avertizări meteo.

UPDATE 3
Prin HG 96 din 4 februarie 2020, se numește în funcția de subprefect al județului Costanta, Aura Bozdoacă. Subprefectul depune jurământul.


UPDATE 2
Evenimentul a început cu intonarea Imnului Național al României, iar primul județ unde a pornit ceremonia de învestire a fost Cluj, pentru prefect.

UPDATE 1
A întrat în direct ministrul Marcel Vela de la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Se depune jurământul de învestire în mai multe județe, printre care și Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii