Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lipsă de comunicare între Făgădău şi Ţuţuianu Terenul din jurul Pavilionului Expoziţional rămâne la municipalitate

ro

01 Nov, 2017 00:00 1600 Marime text
Terenul din parcul Tăbăcărie care se află în imediata apropiere a Pavilionului Expoziţional Constanţa rămâne în administrarea Primăriei Constanţa. De fapt, în niciun moment lucrurile nu ar fi trebuit să stea altfel, spune primarul Decebal Făgădău, care s-a declarat surprins de intenţia Consiliului Judeţean de preluare a terenului în suprafaţă de 2,5 hectare în vederea unei mai bune întreţineri a acestuia.

La începutul săptămânii, în şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa, liberalii au fost aspru criticaţi de conducerea CJC după ce s-au opus proiectului de hotărâre privind transmiterea către Consiliul Judeţean Constanţa a dreptului de administrare a terenului respectiv, proiect iniţiat de vicepreşedintele Claudiu Palaz.
 
Decebal Făgădău spune că habar nu are de intenţia Consiliului Judeţean de preluare a terenului, că nu şi-a dat acordul pentru aşa ceva, iar cel mai probabil, cele întâmplate în curtea judeţului reprezintă rodul lipsei de comunicare între municipalitate şi administraţia judeţeană.
 
Reacţia primarului Constanţei ridică multe semne de întrebare, în condiţiile în care conducerea Consiliului Judeţean părea că ştie despre ce vorbeşte. Imediat după votul negativ al liberalilor, care a condus la „trântirea“ proiectului, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, se declara „dezamăgit că reprezentanţii PNL nu-şi doresc ca Pavilionul Expoziţional să-şi mărească activitatea şi spaţiul unde se pot desfăşura diferite obiective culturale, deoarece acest spaţiu era în beneficiul locuitorilor judeţului Constanţa şi al oraşului Constanţa. Prin această solicitare către Primăria Constanţa, se poate mări lista de activităţi culturale care se pot desfăşura la Pavilionul Expoziţional“.
 
Cine să-i mai înţeleagă?!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii