Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul consilierilor judeţeni PNL Constanţa, Marian Iordache, şi-a publicat raportul de activitate (document)

ro

13 Jun, 2018 00:00 2361 Marime text
Consilierii judeţeni au început să-şi depună rapoartele de activitate pentru cel de-al doilea an de mandat. Potrivit Legii administraţiei publice locale 215/2001, până la data de 31 martie 2018, aleşii locali şi judeţeni trebuie să depună la secretariatul Consiliului Local, respectiv al Consiliului Judeţean, rapoartele de activitate pe care funcţionarii instituţiilor să le afişeze pe site-ul instituţiei.
 
Primul ales judeţean care şi-a publicat raportul de activitate este liderul grupului liberal din CJC, fostul primar de la Medgidia, Marian Iordache. Acesta notează în raport: „În perioada 1.06.2017 - 1.06.2018 am participat la toate şedinţele Consiliului Judeţean. În această perioadă am fost nominalizat de grupul PNL în calitate de lider de grup şi am activat în calitate de membru al: Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică a Judeţului (ATOP), Comisiei de Specialitate de Urbanism a CJC. Atât în cadrul comisiilor de specialitate, cât şi în ATOP am avut intervenţii, propuneri şi sugestii de îmbunătăţire a proiectelor supuse dezbaterii.
Împreună cu grupul consilierilor PNL am dezbătut proiectele şi am formulat amendamente pentru îmbunătăţirea acestora. Am fost iniţiator şi am susţinut un proiect de HCJ care a fost votat în unanimitate de plenul CJC şi tot în această perioada am votat de şapte ori împotrivă, am avut şapte abţineri şi 360 de voturi favorabile“, notează Marian Iordache în raportul de activitate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi lectura în original raportul consilierului judeţean PNL Marian Iordache.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii