Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:35 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie publică la Primăria Techirghiol pentru grădina botanică

ro

13 Jan, 2014 00:00 2396 Marime text
Techirghiol va avea în curând o frumoasă grădină botanică. Primăria oraşului a iniţiat licitaţie publică pentru publicitatea proiectului „Arta Grădinăritului Transfrontalier la Marea Neagră”. Se are în vedere contractarea de servicii pentru editarea (conceperea, design-ul, machetarea), tipărirea şi distribuţia de materiale publicitare constând în broşuri, pliante, CD-uri şi afişe, cu scopul de a asigura vizibilitatea şi promovarea acestui proiect. Valoarea contractului ce urmează să fie încheiat în urma licitaţiei este estimată, de Primăria oraşului Techirghiol, la suma de 30.362,9 de euro.
Agenţii economici interesaţi de licitaţie pot depune oferte până pe data de 21 ianuarie, ora 12.00, acestea urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00.

Adresa la care se transmit ofertele este următoarea: Techirghiol, Strada Doctor Victor Climescu numărul 24, Techirghiol, România, cod poştal 906100. Persoană de contact a fost desemnată Mioara Axân. Pentru relaţii suplimentare referitoare la licitaţie poate fi apelat numărul de telefon 0241.735.622. De asemenea, agenţii economici au la dispoziţie numărul de fax 0241.735.314.
Persoanele ce deţin funcţii de decizie în autoritatea contractantă cu privire la organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Viorel Adrian Stan - primar; viceprimar - Adriana Şlincu; secretar - Niculina Paroşanu; arhitect şef - Marius Dorel Jifcu; inspector financiar economic - Ion Neacşu; inspector financiar economic - Viorel Văleanu; inspector taxe şi impozite - Mihai Ştefan; referent achiziţii publice - Alina Stoianof; inspector achiziţii publice - Elena Cojocaru; şef serviciu Administraţie Publică Locală - Axân Mioara; consilier juridic - Lenuţa Chirea; inspector relaţii cu publicul - Ştefania Luzinschi; inspector evidenţa populaţiei - Iulia Gabriela Irimia; inspector urbanism - Lucian Floarea; inspector urbanism - Camelia Dumitrache, precum şi toţi membrii Consiliului Local.
 
Proiect de 1.507.952,32 de euro
 
Primăria oraşului Techirghiol a lansat acest proiect în noiembrie anul trecut. Cunoscut sub denumirea de grădina botanică, proiectul este realizat în parteneriat cu bulgarii din Balcic şi prevede amenajarea în Techirghiol a unei sere şi a unei platforme pentru evenimente. De asemenea, vor fi create alei pentru pietoni şi biciclişti, dar şi un mic lac artificial, prevăzut cu o mini-cascadă. Sera se va întinde pe o suprafaţă de 500-800 de metri, iar întreaga zonă dedicată parcului de recreere va fi de 2 hectare, diferenţa de suprafaţă urmând a fi amenajată în aer liber.
Valoarea totală a proiectului este de 1.507.952,32 de euro, un milion de euro urmând să fie investiţi pentru înfiinţarea grădinii botanice din Techirghiol.
Finalizarea proiectului este programată pentru decembrie 2014, ceea ce înseamnă că din 2015, turiştii, studenţii şi localnicii vor beneficia de un nou loc de petrecere a timpului liber pe litoral.

Ti-a placut articolul?

Comentarii