Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie pentru chiolhanul de 1 Mai

ro

28 Mar, 2012 03:08 1735 Marime text
licitatie_1mai_gratar_picnic.jpgPrimăria Constanţa organizează pe 11 aprilie procedura de atribuire a serviciului de pregătire şi servire a unor preparate la minut şi băuturi care însoţesc masa cu prilejul zilei de 1 Mai.

Licitaţia va avea loc pe 11 aprilie, la ora 13.00, iar ofertele se depun până în aceeaşi zi, la ora 11.00. Cerinţele minime pe care ofertanţii trebuie să le îndeplinească pentru fiecare amplasament sunt următoarele: 12 persoane care vor prepara micii, câte două persoane pentru fiecare grătar în parte, două persoane care să porţioneze meniul, două persoane care vor servi porţiile şi două persoane care să servească băuturile. De asemenea, ofertanţii trebuie să pună „la bătaie" minim un cort (pavilion) care să acopere o suprafaţă suficient de mare încât să fie protejate grătarele pentru prepararea micilor, inclusiv dotarea necesară pentru prestarea serviciului, minimum şase grătare cu dimensiuni minime de 1,60x1m, cel puţin patru vitrine frigorifice pentru băuturi, vase cu capac şi veselă din inox suficiente pentru volumul de preparate şi instrumente specifice pentru grătar.

„Festinul" de 1 Mai a fost aprobat lunile trecute de consilierii locali şi va fi organizat în trei locuri din oraş: Km 4-5, în zona Brick şi în parcul Tăbăcărie.

Primarul Mazăre este foarte mândru de acţiunea plănuită pentru 1 Mai şi a povestit despre ea odată cu votarea proiectului de hotărâre ce o consfinţeşte. Un 1 Mai muncitoresc pentru... pensionari. „De 1 Mai se întâmplă ce s-a mai întâmplat, respectiv 1 Mai muncitoresc. Asta înseamnă că în trei zone din oraş, respectiv în Km 4-5, la Brick şi în parcul Tăbăcărie vor fi spectacole cu mici şi bere pentru pensionari în mod special, dar pot să vină toţi constănţenii. Pensionarii însă vor primi trei mici, muştar şi pâine şi toţi constănţenii vor avea parte de Maria Cârneci, de Nelu Ploieşteanu şi de Amititeloaie", a declarat edilul. Acţiunea va costa 2 milioane de lei fără TVA, „din economiile făcute de la deszăpezire".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii