Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație anulată de Consiliul Județean Constanța. Nicio ofertă pentru videoproiectorul necesar Muzeului Național de Istorie și Arheologie

ro

07 May, 2021 00:00 1335 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a anulat procedura de achiziție pentru furnizare videoproiector cu ecran de proiecție în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”
  • Achiziția era necesară pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin beneficiarului în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 103382/11.09.2018
  • Procedura a fost anulată deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat agenți economici interesați să participe la achiziție


Consiliul Județean Constanța a anulat procedura de achiziție pentru furnizare videoproiector cu ecran de proiecție în cadrul proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”-TREASURE, cod eMS BSB371.

Obiectul achiziţiei publice îl reprezinta achiziția unui videoproiector cu ecran de proiecție, necesar activităților specifice ce se vor desfășura pe toată durata de implementare precum și în perioada de post implementare a proiectului „Patrimoniul cultural comun - Sursă de dezvoltare a antreprenoriatului în Bazinul Mării Negre”.

Achiziția era necesară pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin beneficiarului în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 103382/11.09.2018. Conform cererii de finanțare, videoproiectorul cu ecran de proiecție trebuie folosit de către Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța pentru a rula imagini foto și video din cadrul activităților de scufundare derulate de către specialiștii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța în arheologie submersă.

Procedura a fost anulată deoarece la data limită de depunere a ofertelor nu au existat agenți economici interesați să participe la achiziție.

PRECIZĂRI: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii