Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii strâmbă din nas - „Ni s-a spus să plecăm de la ce avem acum" Ultima ofertă pentru liberali de la PSD-ul lui Mazăre - „Trei posturi eligibile de consilieri şi un city manager"

ro

07 Mar, 2012 02:34 2544 Marime text
PNL_consilieri_Ovidiu_Cupsa.jpgUSL are un protocol. Şi ce dacă?! Liberalii constănţeni n-au decât să primească ce li se oferă sau să primească ce va rămâne după ce se va trage linie! În timp ce Ovidiu Cupşa şi Septimiu Bourceanu încă mai visează la o funcţie de viceprimar, cum scrie la protocol, în întâlnirile care au loc în cadrul USL Constanţa, liberalilor li s-a transmis destul de ferm că trebuie să plece de la ce au şi în prezent. Adică de la trei consilieri, funcţii deţinute în acest mandat de Victor Manea (n.r. deţine şi funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale), Ovidiu Cupşa şi Constantin Matei.

„Ni s-a spus să plecăm de la ce avem. Dar ei pot să spună orice!"

pnl_consilieri_Victor_Manea.jpgLiderul organizaţiei municipale, Victor Manea, recunoaşte că în cadrul uneia dintre întâlnirile care au avut loc cu partenerii de la PSD a avut loc o discuţie de principiu prin care liberalilor li s-a sugerat să accepte ca în alegerile locale din 2012 să „plece" de la ce au în prezent. În plus, s-a pus în discuţie oferirea unui post de city manager, în compensare pentru postul de viceprimar care există în protocol, dar pe care PSD nu-l poate oferi la Constanţa sub nicio formă. „Ei pot să spună ce vor, putem să acceptăm, dar avem şi varianta să n-o facem. Eu, în calitate de preşedinte de organizaţie, nu voi candida tocmai pentru a le lăsa mai mult spaţiu de desfăşurare colegilor care vor să intre în Consiliul Local", a precizat Victor Manea.

De altfel, Manea nu este pentru prima dată când face un pas în spate în contextul alegerilor locale din acest an, acesta precizând şi cu alte ocazii: „Eu vreau să fiu primar, dar locul este ocupat!"

Ovidiu Cupşa, Septimiu Bourceanu şi mai nou Stere Babu vizează mandate de consilier din partea PNL. Lista propunerilor rămâne deocamdată deschisă până la jumătatea lunii martie.

Făgădău şi Stan, viceprimari şi din 2012

Organizaţia municipală a PSD şi-a reafirmat susţinerea pentru actualii viceprimari, Decebal Fădăgău şi Gabriel Stan, şi pentru mandatul 2012 - 2016, evident în cazul în care USL va câştiga alegerile locale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii