Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii cer alocarea de fonduri suplimentare pentru localitatea Cuza Vodă din județul Constanța

ro

29 Apr, 2020 15:39 1585 Marime text

De aproape o săptămână, în localitatea Cuza Vodă a fost instituită o carantină, măsura fiind luată din cauza faptului că au fost confirmate cazuri de coronavirus. Din discuțiile purtate cu primarul localității, este necesară suplimentarea de fonduri pentru protejarea nevoilor cetățenilor de acolo.
Consilierii PNL au formulat un amendament la proiectul de hotărâre de rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța, care va fi aprobat mâine în ședința de Consiliu Județean.
"În localitate este nevoie de asigurarea susținerii măsurilor de carantinare și sunt necesare produse alimentare, de igienă, colectarea și evacuarea deșeurilor din zona de carantină. Suma necesară este de 500.000 de lei, ce va trebui alocată din bugetul județului Constanța. În această situație excepțională, este necesară și o implicare a Consiliului Județean, astfel încât să putem ajuta această comună, dar și pe cetățenii ei, în vederea depășirii acestei situații urgente. Totodată, această sumă poate fi suportată ca urmare a anulării unor evenimente ce nu mai pot fi organizate anul acesta.
Considerăm că acest amendament este unul important, de interes local și considerăm că toți consilierii ar trebui să susțină acest demers al colegilor mei din PNL. În situații de acest fel, este mai puțin importantă culoarea politică, primând soluția de a-i proteja pe cetățenii județului Constanța. Sper să nu fie surprize la acest amendament ce vine în ajutorul unei comunități aflate într-o situație excepțională", susține Marian Crușoveanu, consilier județean PNL Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii