Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Medgidia s-au băut 1.300 de pahare (Galerie foto)

ro

27 Jan, 2012 00:00 1686 Marime text
moinescu-monescu1.jpgDacă până în acest an sărbătoarea Unirii Principatelor se desfăşura la sediul PDL Medgidia, zilele trecute evenimentul a luat o altă turnură. De data aceasta, preşedintele PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, s-a deplasat în oraş pentru a ciocni un pahar de vin fiert cu locuitorii

moinescu-moinescu2.jpgOrganizaţia PDL Medgidia a sărbătorit Ziua Unirii împreună cu locuitorii oraşului. Preşedintele PDL Medgidia, Dumitru Moinescu, s-a întâlnit cu cetăţenii, au ciocnit un pahar de vin fiert şi au dansat Hora Unirii. Pentru prima dată, sărbătoarea a cuprins întregul oraş. Datorită succesului înregistrat, reprezentanţii partidului sunt decişi să transforme acest gest în tradiţie. Membrii PDL s-au deplasat cu un mesaj de unitate în Piaţa Nord, zonele Balada, Hidrofor, Rotunda, cartierul VS-uri şi Piaţa Centrală. „De data aceasta, ne-am deplasat noi în oraş. În fiecare din cele şase puncte am amenajat locuri speciale unde am pregătit vin fiert, mai apoi am împărţit bande cu tricolorul, pe care le-am prins în piept cetăţenilor ce ni s-au alăturat pentru a sărbători cu noi Ziua Unirii Principatelor Române", a povestit Dumitru Moinescu, preşedintele Organizaţiei PDL Medgidia. Potrivit organizatorilor, a curs vinul în paharele a 1200-1300 de persoane. „Am jucat Hora Unirii. Lumea a fost bucuroasă de această iniţiativă. Vinul fiert le-a mai încălzit inima, sufletul", îşi aminteşte cu plăcere Dumitru Moinescu. Preşedintele PDL Medgidia a avut de transmis cetăţenilor un singur mesaj. „Aşa cum înaintaşii, prin unire, au reuşit să aibă o viaţă mai uşoară, mai frumoasă, aşa şi noi putem să depăşim împreună greutăţile actuale şi să avem o viaţă frumoasă în Medgidia", le-a comunicat celor mulţi Dumitru Moinescu. Iniţiativa PDL s-a dovedit a fi şi un exerciţiu moral, nu doar unul patriotic. „Bucuria spontană şi panglicile tricolore purtate de participanţi au reamintit mândria de a fi român, pentru că respectul faţă de ţară începe cu respectul faţă de Medgidia şi faţă de medgidieni!", este de părere Dumitru Moinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nemultumitul 27 Jan, 2012 12:57 In 2008 nu am votat, dar am realizat ca prezentandu-ne mai putini la vot pot castiga cei care cumpara voturi sau manevreaza patura de jos a societatii.Acestia sunt creduli ca si copiii. Voi vota Moinescu,pentru ca el nu ne-a mintit . Abia astept sa scapam de Iordache si caracatita lui.Moinescu cand era Primar venea in mijlocul cetatenilor in orice zi chiar daca nu era sarbatoare. Bravo, domnule Moinescu , esti un adevarat roman si un OM ADEVARAT !
  • MEDGIDIA 27 Jan, 2012 08:21 Frumos! Frumos din partea d-lui Moinescu. Nu am treaba cu politica dar imi place de acest om,Moinescu. Stie sa fie alaturi de oameni. Iordache ce a facut pentru noi? Nimic,doar a vandut Medgidia. Abia astept sa vina luna mai-iunie sa scap de mafia iordacheana,sa vina Moinescu care ne-a scapat de frig.Acum,d-le Moinescu,stim ca ne veti scapa de saracie. Numai dvs. stiti sa faceti Parcul Industrial.HAI MOINESCU!!!!!!!!am sa beau nu cu paharul cand va castiga Moinescu,ci cu butoiul. Hai MOINESCU!!!!!
  • Cristina 27 Jan, 2012 06:13 Bravo voua!!!