Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Medgidia, arta şi mişcarea nu au vacanţă Coregrafii de la Casa de Cultură „I.N. Roman“ ne invită la dans

ro

18 Jul, 2014 00:00 3961 Marime text
Pentru cetăţenii oraşului, dar şi pentru liderii administraţiei publice locale de la Medgidia, sportul este sinonim cu sănătatea. Tocmai de aceea, Primăria municipiului Medgidia îi anunţă pe toţi copiii care vor să facă mişcare prin dans că, în sala de spectacole a Casei de Cultură „I.N. Roman“,  sub atenta supraveghere a coregrafei Simona Tăut, se desfăşoară cursuri de dans modern. Deşi  au loc şi în cursul anului şcolar, cursurile de dans nu vor înceta acum, mai ales că prichindeii sunt în vacanţă. Mai mult, se fac înscrieri la toate grupele, iar cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Casei de Cultură din municipiu. Totodată, se ţine un curs de dans şi pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani, coordonat de instructoarea de dans Loredana Bălaşa.



Clubul „Pescăruşii“, cu membri care dansează cât e ziua de lungă, este format din trei grupe: Kitty Dance - grupa mică, Fantasy - grupa mijlocie şi Magic Crew - grupa mare. Şi, pentru ca efortul depus în dans să fie văzut şi apreciat de toată lumea, vara aceasta, copiii care iau parte la cursurile organizate la Casa de Cultură vor participa la mai multe spectacole şi festivaluri. Ansamblul „Pandelaşul“ ia cu asalt Festivalul Internaţional de Dans „Inebolu Heyamola“, în perioada 31 iulie - 4 august, organizat în localitatea Inebolu din Turcia. De asemenea, grupul „Pescăruşii“ va participa la Festivalul Internaţional de Dans Modern de la Năvodari, iar Fanfara „Dan Spătaru“ va merge în Macedonia, la Festivalul Internaţional de Cor, Orchestră şi Folk - dance „St. Kliment Ohridski“, care va avea loc între 7 şi 11 august.

Porţile Casei de Cultură „I.N. Roman“ sunt deschise tuturor copiilor care vor să se dezvolte prin arta dansului şi nu numai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii