Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La iniţiativa Consiliului Local şi a primarului Matei ​Daruri pentru toţi copiii din oraşul Năvodari, de Moş Nicolae (galerie foto)

ro

05 Dec, 2015 00:00 2546 Marime text
Pentru că pe data de 6 decembrie vine Moş Nicolae, iar copilaşii aşteaptă să găsească în ghetuţe dulciuri şi fructe, autorităţile locale din Năvodari au împărţit daruri tuturor elevilor din unităţile de învăţământ. Ca în fiecare an, la iniţiativa primarului Nicolae Matei şi a consilierilor locali, toţi copiii din oraşul Năvodari au primit daruri de Moş Nicolae.
 
Pentru că Moş Nicolae se apropie cu paşi repezi, reprezentanţii Primăriei Năvodari au oferit daruri tuturor copiilor din grădiniţele şi şcolile din oraş. Nu au fost uitaţi nici copiii mai mari, liceenii de la Grupul Şcolar „Lazăr Edeleanu“ primind şi ei cadouri. Astfel, administraţia locală a pregătit în acest an 5.700 de pachete cu dulciuri, care au fost distribuite de către consilierii locali.
 
De asemenea, vor primi daruri din partea administraţiei publice locale şi copiii cu dizabilităţi din centrele de plasament din localitate. Valoarea unui pachet oferit copiilor este de 23 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii