Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

L-a filmat pe Nicuşor atunci când a fost dus la sediul DNA Purtătorul de cuvânt al CJC „intră“ în Clubul Sportiv Volei 2004 (document)

ro

29 Jul, 2014 00:00 1758 Marime text
Consilierii judeţeni constănţeni dezbat, în şedinţa ordinară a lunii iulie, un proiect de hotărâre privind „încetarea calităţii de reprezentant al judeţului Constanţa - Consiliul Judeţean Constanţa în cadrul Clubului Sportiv «Volei 2004» Constanţa a domnului Virgil Iosif“. Proiectul prevede că locul lui Virgil Iosif, fostul director al Teatrului de Stat Constanţa, în cadrul Clubului Sportiv „Volei 2004“, va fi luat de Gabriel Diceanu, nimeni altul decât purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC).
Amintim că, potrivit unui raport întocmit de auditorii Curţii de Conturi a României, în urma unui control, s-a constatat că, în anul 2012, din bugetul CJC au fost finanţate cheltuieli sportive în valoare de 13.305.000 de lei. Din această sumă, o parte (1.700.000 de lei) ar putea fi cea alocată către asociaţia Clubul Sportiv „Volei 2004“ Tomis Constanţa.
În altă ordine de idei, reamintim şi că Gabriel Diceanu este unul dintre cei care, pe data de 15 ianuarie a acestui an, l-au filmat pe preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, atunci când a fost dus, mai mult cu forţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa. Momentul a rămas celebru pentru strigătul de luptă al procurorilor, „ia-l de picioare! (n.r. pe Nicuşor Constantinescu“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii