Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Cornel Ionescu, oficial director pentru 4 ani la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (documente)

ro

16 Oct, 2021 00:00 8087 Marime text
⦁ S-a încheiat concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa Sf. Apostol Andrei
⦁  Economist Ionuţ Cornel Ionescu a susținut proiectul de management pentru ocuparea funcţiei de manager și a fost declarat admis cu nota 9,58
⦁ Managerul încheie un contract de management cu Consiliul Județean Constanța, pe o perioadă de maximum 4 ani, în baza Legii 95/2006


S-a încheiat concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa Sf. Apostol Andrei care s-a derulat în perioada 29.09.2021 - 14.10.2021.

Un singur candidat s-a prezentant la concurs. Este vorba despre managerul interimar, economist Ionuţ Cornel Ionescu.

Pe 11.10.2021, acesta a susținut proiectul de management pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa și a fost declarat admis cu nota 9,58.

Proiectul de management al lui Ionescu cuprinde planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale, managementul resurselor umane și performanța clinică și financiară a activității spitalului.

Numirea în funcția de manager se face prin dispoziția președintelui CJ Constanța. Managerul încheie un contract de management cu Consiliul Județean Constanța, pe o perioadă de maximum 4 ani, în baza Legii 95/2006.

În perioada iunie 2020 – octombrie 2020, Ionescu a fost director general interimar la Compania Națională Unifarm SA iar în perioada octombrie 2017 – octombrie 2020 a fost membru în Consiliul de Administrație în cadrul aceleeași companii, vezi secțiunea „documente", unde puteți consulta CV-ul lui Ionescu.

Vă reamintim, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost preluată de Ionuț Cornel Ionescu, după ce mandatul lui Ioan Tiberiu Tofolean a încetat, joi, 13 mai.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Fostul şef Unifarm numit director interimar la SCJU. În 2016 a picat examenul pentru postul de director al Casei de Asigurări de Sănătate Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii