Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții în comuna Chirnogeni, județul Constanța. Primăria construiește poduri și podețe

ro

22 Nov, 2021 00:00 1086 Marime text
  • Localitatea Chirnogeni va avea poduri și podețe noi
  • Primăria anunță o investiție și a cerut acordul de mediu pentru proiect
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul primăriei din localitatea Chirnogeni, județul Constanța.
 
Este vorba de proiectul „Construire poduri, podețe și dalare canale de scurgere ape pluviale în localitatea Credința”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Chirnogeni, satul Credința, intravilan și extravilan (canal de scurgere ape pluviale).
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța şi la sediul titularului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Prefectul Silviu-Iulian Coșa, întâlnire cu primari și medici de familie din zonele rurale în contextul vaccinării populației

Polițistul din Chirnogeni, cunoscut ca „spaima” infractorilor, a prins un șofer de două ori într-o săptămână după două curse ca în filme

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii