Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfiinţarea unei secţii de reumatologie în Policlinica II şi preluarea pasarelei din Mamaia, proiectele PMP Constanţa

ro

12 Feb, 2020 00:00 3244 Marime text

Vicepreşedintele CJ Constanţa Claudiu Palaz a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă câteva dintre proiectele de hotărâre ale Consiliului Judeţean pe care le va promova în şedinţa de săptămâna viitoare.
 
Unul dintre proiecte vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza DALI aferenţi obiectivului „Amenajarea, consolidarea şi modernizarea imobilelor C1 şi C2 în vederea înfiinţării unei Secţii Clinice Medicală III cu Compartiment de Reumatologie şi Centru de Excelenţă în Diagnosticul Bolilor Inflamatorii Reumatice şi Bază de tratament - Reabilitare Medicală, conform standardelor europene”. Palaz spune că proiectul este finalizat, iar valoarea lui se ridică la aproximativ 6 milioane de euro, bani pe care în acest moment administraţia judeţeană nu îi are.
 
Un alt proiect pe care aleşii judeţeni sunt chemaţi să îl voteze săptămâna viitoare vizează aprobarea solicitării Consiliului Judeţean Constanţa pentru demararea procedurilor de achiziţionare a construcţiei speciale „Debarcader” din staţiunea Mamaia, zona Cazino. Intenţia CJ este să preia şi să reabiliteze pasarela care face parte dintr-un monument istoric de categoria B. În prezent, pasarela se află în administrarea SC Litoral SA.
 
„După aprobarea hotărârii, să începem demersurile pentru materializarea acesteia, de trecere în patrimoniul Consiliului Judeţean. Preţul de inventar e de 7.000 lei şi ne permitem să susţinem cheltuielile privind preluarea. Cred în acest proiect”, a anunţat vicepreşedintele CJ Claudiu Palaz, în cadrul unei conferinţe de presă.
 

Citeşte şi:

Consilierii judeţeni vor aproba un proiect pentru preluarea pasarelei de la Cazino
 
Citeşte şi: Stop demolării Pasarelei Regale din Mamaia! Ar putea fi preluată şi reabilitată de Consiliul Judeţean. Este nevoie de hotărâre de Guvern
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii