Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă 58 de camere de supraveghere au fost montate în municipiul Constanța. Stațiile pentru autobuze, monitorizate video

ro

05 Jun, 2020 00:00 1785 Marime text
  • Stațiile pentru biciclete, stațiile pentru autobuze și alte puncte cheie din Constanța sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale
  • Imaginile video sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța
  • Primăria Municipiului Constanța a alocat fonduri și pentru dotarea cu sisteme de supraveghere video și antiefracție în aproximativ 50 de unități de învățământ din oraș
 
Sistemelor de supraveghere video instalate deja în Parcul Arheologic li se alătură din această săptămână alte 58 de dispozitive amplasate în 29 de puncte din oraș.
Stațiile pentru biciclete, stațiile pentru autobuze și alte puncte cheie din Constanța sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.
Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, afirmă că : “ Scopul acestor camere este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale, de a aduce un plus de liniște și confort psihic în rândul celor care știu că sunt protejați într-un fel. Ne dorim să nu mai pățim ce am pățit în ultima perioadă. Construim împreună cu greu și, într-o noapte, vin unii certați cu legea și distrug tot.”
Imaginile video din toate stațiile de biciclete din Constanța și Mamaia, intersecții și puncte importante din oraș dar și stații de autobus sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța.
Primăria Municipiului Constanța a alocat fonduri și pentru dotarea cu sisteme de supraveghere video și antiefracție în aproximativ 50 de unități de învățământ din oraș.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Radu Ionel 05 Jun, 2020 08:23 Investitia este benefica , dar era bine ca Primaria sa gaseasca bani si pentru dotarea bicicletelor cu sonerii.