Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În maxim cinci zile aflăm cine sunt ofertanţii A avut loc licitaţia pentru publicitatea aferentă restaurării Cetăţii Capidava

ro

30 Nov, 2013 00:00 2470 Marime text
A venit şi ziua cea mare. La sediul Consiliul Judeţean Constanţa a avut loc ieri licitaţia pentru contractarea de servicii de publicitate şi de informare pentru proiectul privind „Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic „Cetatea Capidava”, un proiect în valoare totală de 74.236.948,56 de lei.

Pentru publicitatea proiectului, CJC estimează că va cheltui 350.000 de lei. Banii vor ajunge la unul dintre ofertanţii participanţi la licitaţie şi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea unui panou pentru afişare temporară, realizarea unei plăci permanente, a unui clip publicitar, a 20.000 de broşuri, a 2.000 de afişe, a 30.000 de DVD-uri de prezentare, a 50 de mape de presă şi a 200 de autocolante, dar şi pentru organizarea a două conferinţe de presă, una pentru lansarea proiectului, cealaltă la finalizarea obiectivului.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii CJC de la Departamentul de Achiziţii Publice, nu ne-au putut oferi date privind numărul şi numele ofertanţilor participanţi la licitaţie, comunicându-ne, în schimb, că în maxim 5 zile vor fi publicate în SEAP datele care ne interesează.
De ce a venit ziua cea mare? De nenumărate ori am semnalat faptul că, în zona Topalu, afacerile reprezentanţilor administraţiei publice judeţene merg mână în mână cu investiţiile derulate de instituţia pe care o reprezintă. Mai precis, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, social-democratul Cristian Darie, unul dintre răspunzătorii de achiziţia publică, îşi face cramă tocmai în... Topalu, comună în care se află Cetatea Capidava.

Lucrurile par să meargă de minune pentru şefii din administraţia judeţeană. Vicele CJC îşi face cramă, iar instituţia pe care o reprezintă, în speţă Consiliul Judeţean Constanţa, a depus eforturi pentru a atrage fonduri europene pentru valorificarea zonei. Proiectul beneficiază şi de susţinerea noastră, a contribuabililor, fiind finanţat şi din bani publici, ce provin atât de la Consiliul Judeţean, cât şi de la bugetul de stat.

Printre responsabili şi vicele Darie, cel cu interese în zonă

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, în ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie a unor servicii de publicitate aferente proiectului de restaurare a Cetăţii Capidava, sunt: Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele CJC, Cristian Darie şi Nicolae Cristinel Dragomir, vicepreşedinţii CJC, Mariana Belu, Ionuţ Ţiţimeaua, Felicia Tăicuţu, Sebastian Florin Rancichi, Carmen-Florentina Vasile, Titi Cenuşă, Elena Vornicu, Mihaela Lungu, Gabriela Mihăieşi, Mihaela Boaca, Georgeta Blacioti, Carmen Comănici, Eduard Gabriel Bădilă, Raluca Alina Marin, Getuţa Tănasă, Lucian Simion, Carmen Adriana Luminiţa Pedestru, Dănuţ Răgălie, Ioan Mihai Nache şi consilieri judeţului Constanţa.
Proiectul de restaurare a Cetăţii Capidava este finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii