Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În campania de la locale, USR PLUS a promis investiții în zonă. Noroaiele din cartierul Veterani din municipiul Constanța, astupate cu asfalt provizoriu

ro

18 Jan, 2021 00:00 1386 Marime text
  • Cartierul Veterani se numără printre zonele rezidențiale relativ noi ale Constanței
  • Locuitorii din zonă suferă din cauza lipsei infrastructurii și a utilităților, a iluminatului public
  • În cartier au fost descărcate basculante cu asflat măcinat, întins ulterior pe câteva străzi
  • Viceprimarul USR PLUS, Florin Cocargeanu afirmă că acesta este doar un mic pas spre normalitate
  • Vor începe demersurile pentru rezolvarea problemelor acestui cartier uitat


Cartierul Veterani se numără printre zonele rezidențiale relativ noi ale Constanței. Acesta este motivul pentru care suferă din cauza lipsei infrastructurii și a utilităților, a iluminatului public.


În această perioadă a anului, accesul către imobilele din zonă este îngreunat de noroaie, vezi Secțiunea foto, iar locuitorii au cerut administrației locale ajutorul pentru a rezolva temporar această problemă.



Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța din partea USR PLUS afirmă că în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Confort Urban, în cartier au fost descărcate basculante cu asflat măcinat, întins ulterior pe câteva străzi.
 

“Acesta este doar un mic pas spre normalitate dar doresc să asigur locuitorii din zonă că Primăria Constanța, eu, în calitate de viceprimar și colegii mei consilieri vom începe demersurile pentru rezolvarea problemelor acestui cartier uitat de vechea administrație”, afrimă Cocargeanu.

 

Citește și:

Strada Prelungirea Meșterul Manole din cartierul Veterani a fost transformată într-o arteră circulabilă cu asfalt modern

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”
 


LIVE VIDEO Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primăria Constanța, despre problemele locuitorilor din cartierul Veterani (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii