Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În „avanpremieră”, înainte de depunerea oficială a documentului Ce avere are directorul Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa

ro

14 Aug, 2013 00:00 2307 Marime text
Chiar dacă a trecut aproape o lună de când Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) i-a aprobat contractul de management la conducerea Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, Dan Varsami Cojocaru, managerul instituţiei, nu şi-a depus încă declaraţia de avere. Amintim, în acest context, faptul că Dan Varsami Cojocaru a ocupat această funcţie şi în perioada august 2012 - iulie 2013, ce-i drept, ca interimar. Şeful Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa ne-a declarat însă că îşi va depune declaraţiile de avere şi de interese chiar în cursul acestei săptămâni.
Dar pentru că, potrivit declaraţiilor sale, nu are nimic de ascuns, Cojocaru ne-a făcut un scurt rezumat al „averii” sale: „Nu am niciun fel de proprietate.

Nu am nici maşină, iar în afară de salariu nu am avut altă sursă de venit”. Cât despre salariu, acesta a venit, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, din trei surse: postul de televiziune Neptun TV, Teatrul de Stat Constanţa şi Direcţia Judeţeană a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa. Directorul instituţiei aflate în subordinea CJC nu a putut însă să ne spună la cât s-a ridicat fiecare salariu în parte, declarând că toate cele trei venituri au ajuns undeva în jurul sumei de 18.000 de lei.

Interesant, chiar şi după numirea sa la conducerea Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa, Dan Varsami Cojocaru a continuat colaborarea cu Neptun TV. Conform spuselor sale, este vorba despre un contract pe drepturi de autor care nu l-ar pune în pericol în sensul unei stări de incompatibilitate. Acest contract, spune Cojocaru, „se va sfârşi, probabil, în toamna acestui an”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii