Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliara SRL, executată silit de Primăria Mangalia. Cronica unei licitaţii eşuate? Un teren şi două blocuri, scoase a treia oară la vânzare

ro

28 Nov, 2013 00:00 3262 Marime text
Primăria municipiului Mangalia organizează mâine cea de-a treia licitaţie pentru vânzarea unor bunuri aparţinând debitorului SC Imobiliara SRL. Amintim că este vorba despre un teren în suprafaţă de 1.050 metri pătraţi şi despre două blocuri nefinalizate: bloc nr. 1 în regim D+P+34E şi bloc nr. 2 în regim D+P+10E. Firma SC Imobiliara SRL riscă să piardă aceste bunuri din cauza unor datorii acumulate către administraţia publică locală din Mangalia.

Totodată, reamintim şi că la primele două licitaţii nu s-a prezentat niciun ofertant, fapt pentru care valoarea imobilelor a scăzut, la cea de-a treia licitaţie, cu 50% faţă de valoarea stabilită iniţial de evaluator. Interesant este însă faptul că, deşi vorbim despre o diminuare considerabilă a valorii celor trei imobile, până ieri după amiază nu se înscrisese niciun ofertant. Aşadar, este de aşteptat ca şi această a treia tentativă a Primăriei Mangalia de a vinde bunurile Imobiliara SRL să eşueze. De menţionat este, în acest context, că societatea nu a achitat nicio parte din datorie.

Potrivit datelor disponibile pe Registrul Comerţului, SC Imobiliara SRL este administrată de Vlad Radu Popa şi are ca domeniu de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt Ruxandra Popa, Nicolae Preda şi Vlad Radu Popa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii