Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iepuraşul de Paşte a ajuns la copiii din comuna Grădina. Pachete cu dulciuri, oferite de Primărie (galerie foto)

ro

05 Apr, 2018 00:00 3423 Marime text

Paştele este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate, bucate alese, ouă roşii, atmosferă de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuşi, cei mai nerăbdători în acest sens sunt copiii, care aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le va aduce Iepuraşul în acest an.
 
Iepuraşul de Paşte a ajuns la copiii din Centrul de Zi din comuna Grădina. Cei 38 de micuţi au primit pachete cu dulciuri şi fructe. Primarul Gabriela Iacobici a precizat că darurile au fost achiziţionate cu bani primiţi de la un sponsor. „La începutul lunii martie, copiii de la Centrul de Zi au organizat o expoziţie de mărţişoare, confecţionate de ei. Iată că banii adunaţi din vânzarea mărţişoarelor au fost folosiţi pentru aceste daruri de Paşte“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul localităţii Grădina, Gabriela Iacobici.
 
Şi elevii Şcolii Gimnaziale nr. 1 din comună au avut parte de surprize dulci din partea Consiliului Local Grădina. Prin proiectul iniţiat de primarul Gabriela Iacobici, elevii comunei au primit şi ei pachete cu dulciuri, oferite cu ocazia sărbătorilor pascale.
 
Primăria Grădina nu a uitat nici de persoanele cu venituri reduse, dar nici de bătrânii cu pensii mici din localitate. Potrivit primarului Gabriela Iacobici, aproximativ 120 de bătrâni şi persoane cu venituri reduse din comună care sunt pe listele Serviciului de Asistenţă Socială au primit pachete de Paşte. Acestea conţin patru litri de ulei, patru kilograme de zahăr, patru kilograme de orez, două kilograme de făină şi două kilograme de mălai.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii