Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, Anghel Saligny din zona Poliţiei Municipale (galerie foto)

ro

10 Jun, 2013 00:00 1422 Marime text
Nu departe de celebra stradă Ştefan cel Mare, preferata turiştilor şi nu numai atunci când începe sezonul estival, este situată şi strada Anghel Saligny. Mai mult, strada se află nu departe de sediul Poliţiei Municipale Constanţa.

O stradă cu trotuare impracticabile din cauza zecilor de gropi şi cratere, despre care putem spune că au apărut ca ciupercile după ploaie. De asemenea, buruienile care au crescut printre crăpături te duc cu gândul că eşti într-un sat părăsit de localnici şi nu într-un oraş atât de importat din punct de vedere strategic şi economic. Nu mai vorbim de carosabil, care a fost atât de peticit, încât seamănă cu fusta colorată şi înflorată a unei doamne cu salbe la gât. Ne întrebăm (pentru a câta oară?) dacă edilul municipiului sau alţi şefi de departamente din primărie au văzut cum arată străzile Constanţei? Au văzut oare mizeria? Lipsa coşurilor de gunoi? Dar gropile de pe trotuare, care, în majoritatea cazurilor, sunt impracticabile?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii