Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigacalorie de invidiat, căldură în regim gratuit Primăria Năvodari a înmânat alte 300 de facturi pe zero

ro

27 Feb, 2012 00:00 1401 Marime text
cap_5.jpgLa câţiva kilometri distanţă de Constanţa, iarna este ca vara pentru locuitori. Facem referire la oraşul Năvodari, unde facturile la căldură nu sunt o problemă pentru cetăţeni.

Costul gigacaloriei a rămas pentru năvodăreni la fel ca anul trecut, în cuantum de 186 lei cu TVA şi nu s-a dublat pentru a ajunge să fie 338 lei ca în municipiul Constanţa. Şi în timp ce la Constanţa se vorbeşte de alte majorări ale gigacaloriei, chiar astăzi urmând să fie votat de consilierii locali un nou preţ, la Năvodari se desfăşoară noi trageri la sorţi în cadrul programului iniţiat de primarul Nicolae Matei, intitulat „Ideea mea şi norocul tău", care are ca scop înmânarea a 300 de facturi la căldură pe zero lunar. Casa de Cultura „Pontus Euxinus" din Năvodari a fost vineri seara gazda evenimentului „Ideea mea şi norocul tău", la care au luat parte primarul oraşului, Nicolae Matei, reprezentanţi ai administraţiei locale, consilieri şi câştigătorii acestui concurs. Astfel, 300 de năvodăreni şi-au primit facturile aferente lunii ianuarie pe zero. Altor 300 de persoane le va surâde norocul cât de curând, mai precis, în ultima zi a lunii acesteia, atunci când administraţia locală a oraşului va organiza o noua rundă de extrageri. Menţionăm că programul se bucură de un real succes, este unic la nivel naţional şi tot mai multe administraţii locale dinţară se interesează să-l poată aplica. „Acest proiect este o iniţiativă importantă pentru locuitorii oraşului Năvodari şi sunt mulţumit că acest program le este de folos tuturor, indiferent de venitul pe care îl câştigă lunar, mai ales în această perioadă în care lipsa banilor îşi pune amprenta pe fiecare dintre noi, indiferent de domeniul în care ne desfăşurăm activitatea. Ca de fiecare dată, le doresc tuturor noroc şi sper să putem pune în aplicare tot mai multe proiecte de acest fel", a declarat primarul Nicolae Matei

Beneficiarii gratuităţii se angajează că vor rămâne racordaţi la sistemul centralizat

navodari_beneficiu_castigatori_ian2012.jpg

Edilul oraşului le-a amintit tuturor că cei careintra în acest program vor trebui să-şi ia angajamentul că nu vor ieşi din sistemul centralizat în următorii doi ani, în caz contrar ei vor trebui săînapoieze suma de bani rezultată din gratuitatea laagentul termic. Deşi întâlnirea de la Casa de Cultură s-a făcut în scopul înmânării facturilor pe zero, primarul Nicolae Matei a discutat cu cetăţenii prezenţi şi despre alte problemele pe care le-au invocat şi a fost dispus să le asculte şi propunerile pentru orice acţiune derulată în localitate, asigurându-i pe aceştia că soluţiile la cele invocate de ei vor fi găsite împreună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii