Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiozdane şi rechizite pentru toţi. Valentin Saghiu, „primarul copiilor“, alături de elevi chiar din prima zi de şcoală (galerie foto)

ro

14 Sep, 2015 00:00 2267 Marime text
Clopoţelul sună astăzi pentru toţi elevii. Şi pentru bobocii care păşesc pentru prima dată pragul grădiniţei sau al şcolii, şi pentru cei din anii terminali, pe care, vara viitoare, îi vor aştepta emoţiile unui nou început. Pentru a le face o bucurie elevilor chiar din primele ore ale noului an şcolar, „primarul copiilor“, aşa cum a fost numit de multe ori edilul-şef de la Murfatlar, Valentin Saghiu, nu se va abate nici astăzi de la obligaţiile ce îi revin din această „funcţie“. „Este cel de-al doilea an în care susţinem învăţământul din Murfatlar şi Siminoc prin programul de rechizite şcolare destinat tuturor copiilor din învăţământul preşcolar şi celor din clasele 0 - VIII. Ne-am alăturat pentru prima dată programului derulat de Consiliul Judeţean Constanţa prin care elevii au parte de rechizite gratuite. Este prima oară când oraşul Murfatlar beneficiază de acest program, care era destinat doar elevilor din sate. Desigur, pe lângă rechizitele oferite de CJC, Primăria Murfatlar le-a pus în ghiozdane celor mici şi un mic dar din partea noastră“, a declarat primarul Valentin Saghiu.
 
Pe lângă darurile pe care cei mici le primesc în prima zi de şcoală, tot astăzi, Primăria Murfatlar inaugurează noul microbuz şcolar, primit în cursul vacanţei. Toate cele cinci instituţii de învăţământ îşi vor deschide mâine porţile după următorul program: Grădiniţa nr. 1 - ora 9.00, Şcoala „Adrian V. Rădulescu“ - ora 9.30, Liceul Teoretic Murfatlar - ora 10.00, Grădiniţa nr. 2 - 10.30 şi şcoala din Siminoc - ora 11.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii