Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghiozdane şi rechizite pentru copiii din comuna Grădina şi satul Cheia (galerie foto)

ro

11 Sep, 2019 00:00 2590 Marime text

Cei 130 de copii din comuna Grădina şi satul Cheia au început noul an şcolar 2019-2020. La festivitatea de deschidere au participat şi primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, consilieri locali, părinţi şi bunici.
 
Copiii, de la mic la mare, au avut parte şi de o surpriză oferită de Consiliul Local Grădina. Toţi elevii din Şcoala Gimnazială nr.1 Grădina şi preşcolarii au primit ghiozdane, echipate cu cele necesare. „Printr-o hotărâre a Consiliului Local Grădina a fost alocată suna de 15.000 de lei, din care au fost achiziţionate 130 de ghiozdane, dotate cu penare, caiete, stilouri, creioane, truse de desen. Am început cu bine anul şcolar, orarul este făcut, avem şi profesori titulari pe posturi“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, primarul Gabriela Iacobici.
 
„În fiecare zi, microbuzul şcolar preia profesorii de la Constanţa, pe care îi aduce la şcoala din Grădina, iar după-amiază îi duce înapoi la Constanţa. De asemenea, un alt microbuz are grijă ca cei 27 de copii din comuna Grădina să ajungă la liceul din localitatea Mihail Kogălniceanu. Nu i-am uitat nici pe copiii din satul Cheia, care sunt aduşi cu microbuzul şcolar la Şcoala Gimnazială nr.1 Grădina“, a mai spus primarul Gabriela Iacobici.
 
Sursa foto: Primăria Grădina
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii