Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gata cu lipsa locurile de parcare la Năvodari Alexandru Manu - „În acest week-end se termină parcarea de la blocul 7 Chimie"

ro

18 May, 2012 00:00 1561 Marime text
termica-alexandrumanu.jpgPosesorii de autoturisme din Năvodari care locuiesc pe aleea Ghioceilor vor scăpa la sfârşitul acestei săptămâni de grija locurilor de parcare. Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari sunt pe ultima sută de metri cu lucrările de asfaltare a parcării de lângă blocul 7 Chimie.

„Împreună cu Primăria Năvodari, continuăm lucrările de asfaltare, bordurare şi plombare a căilor de acces din oraş. În prezent, continuă lucrările pe aleea Ghioceilor, adică la drumul din spatele blocului 7 Chimie. Este vorba de pietruit şi de asfaltat 100 de metri de alee. De asemenea, vom amenaja o parcare de 7.000 de metri pătraţi. La sfârşitul acestei săptămâni vom termina asfaltarea şi cei care au autoturisme nu vor mai avea probleme cu locurile de parcare", a declarat Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie Năvodari. De asemenea, de săptămâna viitoare, angajaţii societăţii vor începe asfaltarea străzilor Viorelei, Garofiţei şi Mălinului. „Vorbim de asfaltarea a 500 mp de drum pe strada Viorelei, a 500 mp pe strada Garofiţei şi a 800 mp pe strada Mălinului", a mai explicat directorul SC Termica Distribuţie Năvodari. În aceeaşi ordine de idei, directorul Manu a mai adăugat că angajaţii de la Termica Distribuţie lucrează la foc continuu pentru terminarea aleii de promenadă din jurul Parcului Piticilor. Respectiva alee va avea o lungime de 400 de metri. „Zona din preajma parcului va fi amenajată cu parcări, alei de acces şi alei de trecere. Termenul de execuţie este până în luna iunie, dar vom încerca să finalizăm lucrările până la mijlocul lunii mai" a mai spus Alexandru Manu. Valoarea lucrărilor la aleea de promenadă se ridică la 100.000 de lei. De altfel, la acest moment, societatea pe care o conduce execută lucrări pe străzile Plopilor, Nucilor şi Câmpului. „Lucrarea de pe strada Plopilor constă în amenajarea a 100 de metri de trotuar, între strada Constanţei şi Şcoala nr. 2. Aici va fi amenajat şi un spaţiu verde. Pe strada Nucilor vom pietrui, asfalta şi bordura 250 de metri de drum. Cea de a treia lucrare se execută pe strada Câmpului, unde amenajăm 400 de metri de trotuar", a mai explicat Alexandru Manu. Menţionăm că oraşul Năvodari deţine integral capitalul social iniţial în calitate de asociat unic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii