Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Mitroi - „Voi candida anul viitor doar dacă stau în sondaje peste 65%“ Ziua Recoltei la Valu lui Traian, sărbătoare în familie

ro

28 Sep, 2015 00:00 2383 Marime text
Stadionul din comuna constănţeană Valu lui Traian a devenit, ieri, neîncăpător pentru mulţimea adunată la cea mai aşteptată sărbătoare a toamnei: Ziua Recoltei. Primarul localităţii, Florin Mitroi, i-a adunat laolaltă nu doar pe localnici, ci şi pe cei veniţi din împrejurimi, oferindu-le un spectacol de zile mari. Micii, berea şi distracţia au fost din partea casei.

Recoltă binecuvântată


Ca orice lucru bine făcut, sărbătoarea a început cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Un sobor impresionant de preoţi au deschis programul printr-un Te Deum, prin care i-au mulţumit Domnului pentru roadele pământului dăruite în acest an. Sărbătoarea a fost organizată însă doar pentru oamenii obişnuiţi. Niciun politician nu a fost invitat la evenimentul dedicat roadelor pământului. „Aşa cum ne-am obişnuit de 12 ani să facem această acţiune, mi se pare un lucru normal ca, după 12 luni de muncă, oamenii să se întâlnească şi să se bucure de realizările lor“, a declarat primarul Florin Mitroi.
 
Unul dintre primarii iubiţi de locuitori, asaltat de concetăţenii săi, gospodarul-şef de la Valu lui Traian nu a uitat niciodată de unde a plecat şi a ţinut şi în acest an să le mulţumească oamenilor pentru sprijinul lor şi, aşa cum e creştineşte, să îşi ceară iertare dacă le-a greşit cu ceva. „Aveţi în faţă un om căruia nu îi place să se laude, dar care se dedică locuitorilor pe care îi reprezentă. La acest moment, pot să vă spun că încheiem anul cu două proiecte îndrăzneţe: canalizare şi gaze, proiecte finalizate cam 95%. Am realizat deja lucrări de reabilitare a şcolilor, bisericilor şi grădiniţelor, am construit unele noi, dar nu trebuie să ne rezumăm doar la asta“, a declarat primarul Florin Mitroi.
 
Cât despre posibilitatea de a mai sta încă un mandat în fotoliul de şef al autorităţii publice locale, primarul a declarat că o să facă acest lucru dacă oamenii îl vor mai vrea. „Dacă voi mai merge la alegerile următoare, nu mă vor face să fac acest pas decât procentele din sondaj, de peste 80%. Dau scris că voi candida anul viitor doar dacă stau în sondaje peste 65%. Dacă nu voi avea aceste procente, înseamnă că am greşit undeva şi trebuie să mă retrag“, a conchis primarul comunei Valu lui Traian.

Distracţie pentru toate gusturile, până la lăsarea serii

La iniţiativa primarului Florin Mitroi, şi în acest an, cea de-a XII-a ediţie a Zilei Recoltei s-a bucurat de un public impresionant. Spectacolul oferit locuitorilor comunei a fost unul pe cinste. De la ora 13.00 şi până după ora 21.00, scena a fost punctul principal de atracţie. Atmosfera de petrecere câmpenească a fost întreţinută de solişti dobrogeni de renume, dar şi de alte mari nume ale scenei româneşti: Constantin Moţoi, Cristi Proca, Mirela Pană, Mariana Edulescu, Irina Loghin, Ionuţ Galani, Adrian Ocheşanu sau Gigi Luca.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii