Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finanţare nerambursabilă pentru voleiul constănţean

ro

16 Feb, 2012 00:00 1493 Marime text
cap_6.jpgPrimăria Constanţa anunţă organizarea, pe data de 15 martie, a procedurii de selecţie a ofertelor proiectelor sportive privind finanţarea nerambursabilă a participării voleiului masculin constănţean la competiţiile sportive organizate de Liga Naţională de Volei în 2012, dar şi a participării voleiului feminin constănţean la aceste competiţii.

Potrivit anunţului, documentaţia de atribuire a selecţiei cuprinde caietul de sarcini privind selecţia publică a ofertelor sportive, instrucţiunile pentru ofertanţi, formularele şi propunerea de contract. Aceste documente pot fi achiziţionate de la sediul Primăriei Constanţa, iar ofertele trebuie depuse până pe 15 martie, ora 10.00, la sediul din Piaţa Ovidiu, Biroul nr. 4. În ceea ce priveşte ofertele, acestea se vor deschide pe 15 martie, la ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţie a ofertelor şi a ofertanţilor.

Va fi interesant de urmărit ce proiect va depune Clubul Sportiv Volei Municipal Tomis Constanţa, club „păstorit" de omul de afaceri Sorin Strutinsky, un apropiat al administraţiei publice locale constănţene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii