Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul de muzică pentru copii „Tinere speranţe“ şi-a desemnat câştigătorii (galerie foto + document)

ro

03 Jun, 2014 00:00 3086 Marime text
Sfârşitul de săptămână a fost acaparat de tineri şi de copii la Medgidia. Festivalul de Muzică Uşoară şi Populară „Tinere Speranţe“, ajuns la cea de-a treia ediţie, care a avut loc în perioada 31 mai - 1 iunie, şi-a desemnat câştigătorii. Competiţia muzicală a adus împreună pe aceeaşi scenă 95 de concurenţi din Medgidia, Constanţa, Cernavodă, Ovidiu, Hârşova, Amzacea, Bucureşti şi Focşani. În prima seară a festivalului, dedicată muzicii uşoare, pe scenă au urcat 58 de concurenţi, care au interpretat câte o melodie la alegere, obligatoriu în limba română.

Din cei 58, 23 au plecat acasă cu premii din partea juriului. Câştigătorii au primit trofee, diplome şi cadouri.
De 1 iunie, Primăria Medgidia a organizat o mare petrecere dedicată sutelor de copii care au răspuns invitaţiei. Cu acest prilej, a fost inaugurată o bună parte din Parcul 1 Mai, proaspăt reabilitată şi dotată cu noi locuri de joacă, leagăne, tobogane, scenă şi skate park.
Duminică, cei mici au făcut cunoştinţă cu personaje de poveste, care au creat o atmosferă magică: Albă ca Zăpada i-a pictat pe faţă, iar un clovn le-a modelat figurine din baloane.
Atmosfera a fost animată şi de micii dansatori ai Casei de Cultură „Ioan N. Roman“, de trupe de teatru şi tineri interpreţi. La final, toţi copiii au fost invitaţi pe scenă pentru a dansa alături de Mickey şi Minnie Mouse.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii