Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Feeria sărbătorilor de iarnă a cuprins Cumpăna. Moş Nicolae a venit încărcat de daruri la copiii din comună (galerie foto)

ro

07 Dec, 2017 00:00 1809 Marime text
În seara magică din ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, administraţia publică locală din localitatea Cumpăna, prin primarul ec. Mariana Gâju, a aprins mii de beculeţe pentru a lumina calea Moşului în drumul său către casele copiilor cuminţi. Sute de leduri şi ornamente au fost montate în comuna Cumpăna pentru a aduce un strop de bucurie tuturor locuitorilor.
 
Astfel, feeria sărbătorilor de iarnă a prins contur în comuna Cumpăna, datorită grijii administraţiei publice locale, reprezentată de primarul ec. Mariana Gâju. Mai mult, şi sediul Primăriei Cumpăna a fost gătit de sărbătoare. Un brad natural, înalt de aproximativ zece metri, amplasat în holul cel mare, străjuieşte Primăria. A fost decorat cu grijă, cu beteală şi globuleţe, pentru a-i primi pe copii, dar şi pe ceilalţi locuitori ai comunei ce trec pragul instituţiei.
 
Mai mult, adorat de copiii din întreaga lume, Moş Nicolae a poposit în seara în care este sărbătorit şi la Primăria comunei Cumpăna, lăsând o mulţime de daruri. Acestea au fost împărţite, ieri, celor 415 prichindei din cadrul Grădiniţelor „Florilor“ şi „Sf Maria“. Daruri de la Moş Nicolae au primit şi cei 732 de elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, din clasele 0-IV.
 
„Când creştin-ortodocşii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, doresc tuturor celor care poartă acest nume sfânt sănătate, prosperitate, împlinirea tuturor dorinţelor şi fericire alături de cei dragi. Să aveţi sufletul curat si toate dorinţele sa vi se împlinească, să vă bucuraţi de fiecare clipă petrecută alături de familiile dumneavoastră! Dragi copii, fie ca cizmuliţele voastre să fie umplute doar cu bucurii, noroc si împliniri!“, le-a transmis copiilor primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii