Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Faza locală a concursului „Micii sanitari“ de la Cumpăna şi-a găsit câştigătorii. Copiii de la Grădiniţa „Florilor“ merg în etapa judeţeană (galerie foto)

ro

28 May, 2019 00:00 1897 Marime text
Sala de spectacole a Căminului cultural din Cumpăna a găzduit, ieri, cea de-a XIV-a ediţie a Concursului „Micii sanitari“. La concurs au participat copiii de la Grădiniţele „Florilor“ şi „Sfânta Maria“ din Cumpăna.
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, împreună cu Grădiniţele cu Program Prelungit „Florilor” şi „Sfânta Maria”, au desfăşurat, ieri, cea de-a XIV-a ediţie a concursului „Micii sanitari”.
 
La faza locală a concursului „Micii sanitari” au luat parte patru grupe de preşcolari, două de la Grădiniţa „Florilor”, sub îndrumarea educatoarelor Luca Monica, Nanciu Mariana şi Vasile Georgeta, dar şi două grupe de preşcolari de la Grădiniţa „Sfânta Maria”, sub îndrumarea educatoarelor Cârstoiu Mara, Pascale Vasilica şi Vasîlca Bianca. Cei mici s-au întrecut pentru a ne arăta cât de sănătos pot creşte câştigând bătălia cu microbii. Din juriu au făcut parte psiholog Carmen Lungu - preşedintele juriului, reprezentant al SNCRR, inspector Simona Zamfir, de la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Cumpăna, Robi Adriana - asistent medical şcolar.
 
După cele şase probe, la care toţi copiii au demonstrat cunoştinţe solide în domeniul acordării primului ajutor, juriul a anunţat cine va merge în etapă judeţeană a concursului.
 
Premiile au fost repartizate astfel:
- locul l - Grădiniţa „Florilor“, grupa condusă de educatoarele Nanciu Mariana şi Vasile Georgeta;
- locul II - Grădiniţa „Florilor“, grupa condusă de educatoare Luca Monica;
- locul III - Grădiniţa „Sfânta Maria“, grupa condusă de educatoarea Cartoiu Mara;
- locul IV - Grădiniţa „Sfânta Maria“, grupa condusa de educatoarele Pascale Vasilica şi Vasîlca Bianca.
 
Astfel, cei care vor ajunge în etapa judeţeană sunt copiii de la Grădiniţa „Florilor“, coordonaţi de Nanciu Mariana şi Vasile Georgeta.
 
La finalul concursului, preşcolarii grupei „Violetelor” de la Grădiniţa „Florilor”, coordonaţi de Crina Pleşcan, i-au încântat pe cei prezenţi cu un program artistic deosebit.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii