Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fântânile și bazinele ornamentale din municipiul Constanța, puse în funcțiune și întreținute de o firmă din Ilfov (documente)

ro

18 Jul, 2020 00:00 2303 Marime text

  • Primăria Constanța a semnat un nou contract de prestări servicii privind serviciul de punere în funcțiune, întreținere, supraveghere și demontare fântâni arteziene și bazine ornamentale

  • Câștigătorul contractului este SC Smart Engineering Team SRL din Ilfov, administrată de Ana Maria Dracinschi



Primăria Constanța a semnat un nou contract de prestări servicii privind serviciul de punere în funcțiune, întreținere, supraveghere și demontare fântâni arteziene și bazine ornamentale.
Câștigătorul contractului este SC Smart Engineering Team SRL din Dumbrăveni, Ilfov, administrată de Ana Maria Dracinschi. Potrivit termene.ro, societatea a avut anul trecut o pierdere de 39.000 de lei și 0 angajați.
Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de echipamente electrice de iluminat.
Potrivit contractului care poate fi studiat în secțiunea “documente”, durata acestuia este de 183 de zile calendaristice, până pe 15.10.2020 și o valoare de 237.533 lei fără TVA.
Obiectul contractului îl constituie printre altele achiziţia serviciului de punere în funcţiune şi întreţinere a amplasamentelor de la: Piaţeta Cazino (staţiunea Mamaia) - Fântână arteziană; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Pescarul; Faleza Cazino Constanţa - Bazin Cascadă; Parc Arheologic - Fântâni arteziene (sistem integrat în pardoseală cu 122 jeturi de apă).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 
 

Citește și:

Un nou contract semnat cu Primăria Constanţa de societatea River Transnav


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii